WHAT: ‘Paradise’-hunk er født som kvinde

Chris fortæller en meget ærlig og personlig historie i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’.

Af Rikke Lynge - 22. september 2021 kl. 20:00

Chris Dion Hansen afslørede i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’, at han er født som kvinde, og selvom hans hemmelighed kom tidligt i programmet, så har det for Chris føltes som en evighed at holde det for sig selv. I første afsnit udtrykker Chris, at han har svært ved at føle sig tilrette i gruppen, men det skyldtes i virkeligheden de tanker, han selv gik med.

– I mit hoved spærrede jeg mig selv lidt inde, for jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere det hele. Jeg havde jo en lille situation, og jeg var på panikholdet, så jeg var ikke så meget mig selv der, afslører Chris for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise Hotel’ fik Stine til at skifte navn

Artiklen forsætter under videoen, hvor Chris taler ud om at være født i den forkerte krop. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-David indrømmer: Jeg var helt ude og sejle

Chris’ omtalte “situation” går på tankerne om, hvordan han skal få sagt, at han er født som kvinde.

– Det var helt klart derfor, jeg havde det så svært i første afsnit, fordi det kørte så meget rundt i mit hoved, hvordan jeg skulle vinkle det her, og hvornår jeg skulle fortælle det. Der var så mange paniktanker, fortæller Chris og uddyber, hvorfor han sagde det ved morgenmaden på dag to.

– Jeg tænkte, “nu er det nok”, og jeg havde lige haft en god snak med Camilla om, at jeg skulle være mere åben, og så prøvede jeg det.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem

Chris er i dag glad for, at han fik det sagt så tidligt.

– Det var kæmpe lækkert at få fortalt det, det var som om, der røg en sten af mine skuldre, og jeg kunne endelig hvile i mig selv og begynde at være mere social, forklarer Chris.

De andre deltagere på hotellet tog det ifølge Chris positivt.

– De andre tog enormt godt imod min ting, jeg sagde til morgenmad, og jeg har siden også fået utrolig god opbakning fra dem, hvilket varmer rigtig meget, fortæller Chris.

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

Ingen penis

Selvom Chris på alle måder ligner en mand og føler sig som en mand, så er der en sidste ting, som der mangler.

– Jeg forklarer i ‘Paradise’, hvor langt jeg er nået i processen, fortæller Chris, der indtil videre har fået fjernet bryster og tager hormoner for at ligne en mand.

– Andet skal der ikke til, men jeg håber da også lige, at jeg får lavet det sidste, det er målet, slår Chris fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-venner afslører hemmelig plan: Den gik ikke

Der er dog stadig langt til mål, medmindre Chris selv betaler.

– Det tager omkring 4-5 år endnu, hvis det skal være igennem sexologisk klinik. Ellers kan jeg selv vælge at betale for den, men det kræver jo en del, fortæller Chris.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom

Selvom der mangler en penis mellem benene, så er Chris en mand, og han vil ikke omtales som hverken transkønnet eller lignende, ligesom han heller ikke vil identificeres med sit tidligere navn.

Se klippet herunder, hvor Chris fortæller, han er født som kvinde. Artiklen fortsætter under videoen. 

Vidst det siden børnehaven

At Chris er født i den forkerte krop, har han næsten vidst hele livet.

– Når jeg tænker tilbage på det, så er det allerede fra børnehaven, men der registrerede jeg det ikke. Det var først, da jeg blev ældre, at jeg kunne forstå, hvorfor jeg følte, som jeg gjorde, fortæller Chris.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

I en alder af 14 år begyndte Chris at lave om på sig selv og skifte navn.

– I starten kaldte jeg mig bare et andet navn, og så begyndte jeg at undersøge mulighederne med læger osv. Det var en lang kamp, og der var mange læger, hvor det var mod deres etiske “jeg” at have med sådan noget at gøre, forklarer Chris, der er med i ‘Paradise Hotel’ for at inspirere unge mennesker.

LÆS OGSÅ: Nye værter advarer: ‘Paradise Hotel’ bliver ikke det samme i år

Læs mere om