CHOK: ‘Robinson Ekspeditionen’ med helt nyt tvist

Alt er ikke, som det har været tidligere.

Af Rikke Lynge - 22. november 2021 kl. 20:00

– Ralf, Oliver, Katrine, Martin, Jesper, Amanda Sascha tænk lige tilbage til landstigning, hvad var det, jeg sagde?, indleder Jakob Kjeldbjerg aftenens ø-råd i ‘Robinson Ekspeditionen’ på TV3 og Viaplay.

Det Jakob sagde til landstigning var, at alle som én får indflydelse på, hvem der ender som årets ‘Robinson’, og det er netop, hvad der sker i dagens afsnit. Som et helt nyt tvist er alle eleminerede deltagere blevet spurgt om, hvem de ser vinde årets ‘Robinson’.

– Den af jer seks, der har fået flest stemmer, går direkte i årets endelige finale, siger Jakob i dagens afsnit, inden han finder urnen frem og læser resultatet for deltagerne.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Katrine fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-stjerne afslører voldsomt overgreb

De seks tilbageværende deltagere taber kæben, da det går op for dem, at den er færdig med at kæmpe indtil den endelige finale skal afgøres.

Der er før blevet brugt eleminerede deltagere i ‘Robinson’, men det er første gang, at alle tidligere deltagere har indflydelse på, hvem der kommer i finalen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Se klippet herunder og se hele afsnittet kl. 20.00 på TV3. Finalen af ‘Robinson’ vises mandag den 29. november kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.