CHOK: Nynne og Robert Hansen er gået fra hinanden

Det så ud til at være så godt, men nu er det slut.

Af Rikke Lynge - 21. januar 2021 kl. 7:19

Nynne Larsen og Robert Hansen danner ikke længere par, det skriver Nynne i et opslag på Instagram, hvor hun sætter ord på bruddet.

– Det er med et knust hjerte og stortudende at jeg skriver det her opslag. Rygterne er begyndt at svirre, og så vil jeg allerhelst sætte et par ord på det hele selv. Som mange har bemærket, er det begrænset, hvad jeg har været hjemme på Frederiksberg de sidste 14 dage, sådan starter Nynne sit opslag, hvor hun fortæller om den svære beslutning.

LÆS OGSÅ: Singlerne afslører: Vi kendte hinanden i forvejen

Det kommer som et chok for mange, at de er gået fra hinanden, da parret flittigt har delt lykkelige kærestebilleder på deres sociale medier – senest den 7. januar i Frederiksberg Have. Til Realityportalen har Nynne også tidligere udtalt, at parret gerne vil have et barn sammen. Men den forskellige livsstil gjorde udfaldet.

– Når den ene i et parforhold dyrker en bestemt eller anderledes livsstil, så er det svært at få det til at fungerer som par. På et tidspunkt bliver man nødt til at mærke efter og sige fra, og det er det, som jeg gør nu. Derfor er det med et knust hjerte og dybt ulykkelig, at jeg har taget den her beslutning, skriver Nynne fortsat på Instagram.

LÆS OGSÅ: Provokerer med Dubai-rejse: Er allerede testet positiv

Nynne vil hurtigst muligt flytte fra parrets fælles lejlighed på Frederiksberg, men det bliver ikke ligetil, for hun valgte at opsige sin lejlighed på Vesterbro i oktober.

– Jeg elsker Robert helt ud til fingrespidsene og ønsker ham alt det bedste, afslutter Nynne.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Nynne og Robert annoncerede deres forhold i slutningen af september 2020 og nåede dermed kun at danne par i fire måneder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Robert Hansen (@roberthansen0)