CHOK! Nadia Shila og familien udsat for jordskælv - Her & Nu

CHOK! Nadia Shila og familien udsat for jordskælv

Nadia Shilas mor Heidi fra ‘De unge mødre’ fortæller om, hvordan hende, Nadia Shila, Jeremy og parrets børn i forgårs nat blev udsat for et jordskælv, der fik sat en skræk i livet på dem.

Af Lykke Buhl - 24. april 2020 kl. 19:25

Alting er bare større i USA, siger man. Det gælder også, når det kommer til jordskælv. Det kan ‘De unge mødre’-stjernen Nadia Shila og hendes familie skrive under på.
LÆS OGSÅ: Stort tillykke! Bubber er blevet far
Nadia Shila bor sammen med sin mand Jeremy, deres børn Hope og Hayden, samt Nadia Shilas mor Heidi i en lejlighed tæt ved den amerikanske by Long Beach i det sydlige Los Angeles i staten Californien.
Her oplevede de onsdag midnat amerikansk tid et jordskælv, der fik sat rystelser i hele lejligheden og vækkede familien.
LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mors 10-årige datter presset for nøgenbilleder
– Det her skælv var på 3,7 (på Richterskalen, der beskriver, hvor voldsomt et jordskælv er, red.), men intensiteten var på 5. Der var en rysten og så et knald! Det gav et ordenligt ryk i Nadias king size seng. Jeg lå på mit eget værelse og hørte døren rasle – jeg troede, det var en vovse, der kløede sig op af døren. Jeremy var i stuen og gik ind til Nadia, og Nadia sagde, han mærkede skælvet, forklarer Heidi til Realityportalen.

‘De unge mødre’-stjernerne Heidi og Nadia Shila i LA (Foto: DR / Hjemløs på Instagram)


LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop

Frygtede det værste

Heidi fortæller, at de befandt sig cirka 10 kilometer fra jordskælvets epicenter, hvor jordskælvet altså er kraftigst. Heldigvis førte jordskælvet ikke andet end rystelser og skræk med sig.
– Man tænker: Shit, var det et jordskælv? Hvor henne? Hvor stort? Er det forskælv eller et main skælv? Er der noget om det på internettet? Har andre mærket det? forklarer Heidi, der nåede at frygte, at skælvet kun var begyndelsen.
LÆS OGSÅ: Ditte taler ud: Her er, hvad der skete med Nicklaes og mit venskab
– Jeg hører til dem, der reagerer ved at gå i flight mode: Løb så stærkt, dine ben kan rende, ud, væk! Nadia reagerer på samme måde. Hvorimod Jeremy reagerer med fight mode. Han tager det helt cool, fortæller Heidi om, hvordan familien tog jordskælvet.
– Man bliver vildt forskrækket. At opleve et jordskælv er en uvirkelig følelse, hvor man mærker naturkræfterne, hvor man er sat fuldstændig ud af spil. Det er på samme tid super spændende og super skræmmende, forklarer Heidi.

Herunder kan du se Los Angeles’ borgmester berette om jordskælvet. Artiklen fortsætter efter tweetet

LÆS OGSÅ: Geggo deler et rørende spørgsmål

Ikke første jordskælv

Heidi forklarer, at det ikke er første gang, at ‘De unge mødre’-familien har været udsat for jordskælv. Sidste gang var det en del voldsommere, og derfor tog familien heller ikke let på det, da de mærkede jordskælvet i onsdags.
– Vi er lidt sensitive efter de to kæmpe skælv i Ridgecrest d. 4 og 5. juli sidste år, som var på 6,9 og 7,1 (på Richterskalaen, red.), forklarer Heidi og uddyber:
– De to store skælv sidste år var 350 kilometer væk fra os i South LA, men jorden bølgede, som vi gik på et skib i virkelig slem søgang. Mange oplevede faktisk stærk søsyge, forklarer Heidi om den uhyggelige hændelse, som familien heldigvis slap uskadt fra.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej