CHOK! Hacket lige inden ‘Løvens hule’

Louises virksomhed blev udsat for et cyberangreb lige op til, hun skulle vise den frem i DR-programmet.

Af Lykke Buhl - 18. februar 2021 kl. 21:00

Der var rift om 28-årige Louise Mygind Andersen, da hun her til aften præsenterede sin smykkevirksomhed Frederik IX Studios i ‘Løvens hule’. Her endte hun efter stort set frit valg at samarbejde med Christian Arnstedt, der i dag ejer 10% af hendes virksomhed.

TAG QUIZZEN: Den store ‘Løvens hule’-quiz

Men desværre var der for nyligt også rift om hendes virksomheds Instagram-profil.

– Jeg fik hacket min Instagram i sidste uge, hvilket for mig var dybt forfærdeligt, og især lige inden jeg står og skal i ‘Løvens hule’, forklarer Louise, der frygtede, at de mange seere, der kunne blive nysgerrige på hendes brand, ville gå forgæves.

– Det er jo mit butiksvindue, særligt herunder corona, så der var virkelig krise, forklarer Louise, hvis smykker normalt også forhandles i guldsmede i Danmark, Norge og Tyskland, som nu alle er lukkede ned.

Louise valgte Christian, fordi han kunne se hendes vision med at få smykkebrandet ud i hele verden

Christian investerede 400.000 kroner for 10% af Louises virksomhed Frederik IX Studios (Foto: PR)

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-iværksættere: Det var ikke vores idé

Tre intensive dage

Louise har op til ‘Løvens hule’ været enemand i sin virksomhed, så hun var rigtig glad for at have Christian og hans mandskab i Blazar Capital til rådighed i den trælse situation.

I tre intensive dage kontaktede de sammen gud og hver mand, og til sidst fik Louise en mail med et link, hvor hun kunne ændre sin adgangskode og dermed få sin konto tilbage.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-iværksættere rystede over Jesper Buch

Louise har ikke kunnet finde ud af, hvem der stod bag angrebet, men hun er bare glad for, at hun har fået sin profil tilbage – selvom personen nåede at ændre hendes kontos navn og ikke mindst status af virksomhedskonto, hvorfor al hendes data gik tabt og flere af hendes følgere forsvandt.

– Jeg er heldig, at jeg har alle mine billeder og nogle af mine eksisterende søde og loyale følgere, der stadig har turdet at følge en konto, der lige pludselig kom til at hedde noget helt underligt, siger Louise.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser over programmet

I dag har Louise både sin Instagram-profil og løven Christian Arnstedt i sin fold. Med det nye samarbejde er der blevet lagt en strategiplan for, hvordan Frederik IX Studios kan komme endnu længere ud i verden, og på trods af corona forventer Louise at firedoble sin omsætning i år.

Herunder kan du se Frederik IX Studios Instagram-profil, som heldigvis er tilbage i Louises hænder igen