Caroline Fleming om tabet af sin mor: Ingen støttede mig

Det er ikke altid lige nemt at vokse op i de højere cirkler.

Af Jan Körner - 21. juli 2018 kl. 20:54

Da Caroline Fleming som 11-årig mistede sin mor, var der ingen til at hjælpe hende med at bearbejde tabet over det menneske, der betød mest for hende.
Det afslører hun i et interview på bloggen ‘The Thread’, hvor hun bliver spurgt om, hvordan det er at vokse op som medlem af adelen:
SE BILLEDERNE: Caroline Fleming har fået nye bryster
– Jeg er bare en meget normal nede-på-jorden kvinde med drømme ligesom alle andre. Jeg ved, jeg er blevet født ind i, hvad mange mener er et stort privilegium, og det er det selvfølgelig også på mange måder, lyder det fra tv-baronessen.
LÆS OGSÅ: I selskab med store stjerner: Caroline Fleming tilbage som model
Men ifølge Caroline er det ikke nemt at vokse op i de højere cirkler:
– Det betød, at jeg skulle begå fejltagelser undervejs, for i den verden er kommunikation ikke normen. Det handler om at leve op til de traditionelle forventninger, og jeg brød reglerne. Jeg følte ikke, at det var godt for mit hjerte eller min sjæl, siger Caroline Fleming.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste
De stive former oplevede hun, da hun som barn mistede sin elskede mor.
– Det havde så stor indflydelse på mig, at jeg lukkede ned for alle mine følelser, fordi jeg ikke var omgivet af mennesker, der kunne hjælpe mig og støtte mig midt i det store tab, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig
Først langt senere gav hun sig selv lov til at mærke sorgen.
– Jeg begyndte først at føle, da jeg fødte mit første barn, og derefter begyndte jeg på en fantastisk rejse med at heale min fortid. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv, lyder det fra tv-baronessen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Caroline Fleming dater en hemmelig mand
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Havde seksuel debut på min 13 års fødselsdag

Nonsens at jeg er rig

Efter skilsmissen fra Rory Fleming har der været mange spekulationer om, at hun fik en gigantisk pose penge med i forbindelse med skilsmissen.
Ifølge Caroline Fleming har det dog intet på sig:
– Jeg ved, at verden tror, jeg kommer fra rigdom – både fra min familie og via min skilsmisse. Men det er nonsens og kunne ikke være længere fra sandheden. Jeg er single-mor og skal arbejde hårdt for at få enderne til at mødes for at sikre mine børn, ligesom jeg prøver at redde min families slot, siger hun.
LÆS OGSÅ: Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: CHOK: Tina Turners søn har skudt sig selv