HOT NEWS: Caroline Fleming dater en hemmelig mand

Tv-baronessen er klar til kærligheden igen.

Af Jan Körner - 23. marts 2018 kl. 16:55

Hun har de seneste år været uden en mand ved sin side, men nu er Caroline Fleming, 42, atter ved at være klar til livet med en partner.

Og det kommer til at ske i år, mener tv-baronessen, der fortæller om sine overvejelser om kærligheden i sin podcast ‘Keeping it real by Caroline and Sophie’. Her fortæller hun åbenhjertigt om sine kvaler med det modsatte køn. Kvaler, der ser ud til endelig at være overstået.

– Jeg har en følelse af, at 2018 bliver året for kærlighed, siger hun i podcasten, som hun har sammen med Sophie Stanbury, der også medvirkede i ‘Ladies of London’. Og hun kan faktisk allerede mærke, at der er ”love in the air”.

– Jeg har sendt det ud, og effekten har været magisk. Jeg føler, at fra slutningen af sidste år, har jeg mødt nogle mennesker, hvor jeg har tænkt: ”Wow, der er nogle virkelig interessante mænd”. Og jeg kommer fra seks eller syv år, hvor jeg har tænkt, at jeg aldrig ville møde nogen, jeg kunne elske. De har dog ikke haft alt, hvad jeg har ønsket, og jeg vil ikke gå på kompromis. Jeg er en travl mor og forretningsmand, lyder det fra Caroline Fleming.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører: Vi vil bo i Danmark
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i byen med prinsesse Marie: Venskab er en af livets største gaver
HOT NEWS: Reality-hunk er med i ‘Kærlighed ved første hik’

Romantisk date

Noget kunne tyde på, at kærligheden allerede er ved at boble i Caroline. Hun kommer i hvert fald ind på, at hun har mødt en, som hun ser.

– På det seneste har jeg følt noget i mit hjerte, og jeg nyder det SÅ meget. Jeg er sikker på, jeg vil ændre alt i min kalender, hvis jeg møder den rette person, fortæller hun og tilføjer, at hun havde planlagt en date til om lørdagen.

– Så fik jeg en besked om, at han havde glemt en aftale, så om vi kunne ændre vores aftale på lørdag til i morgen. Først tænkte jeg: ”Er du seriøs?”, men så sagde jeg ja, og at jeg ville organisere det. Jeg glæder mig, siger Caroline, selvom der altid følger et logistisk mareridt, når først hun skal til at ændre aftaler. Alt skal nemlig passes ind med børn, hund og rengøringshjælp.

– Men så ringede han og sagde, at det ville kræve så meget af mig at ændre planer, så han ville holde fast på aftalen om lørdagen og så ændre sin egen aftale. Og jeg elskede den måde, han tænkte på. Det forstod han kun, fordi han har børn, lyder det fra den glade tv-baronesse.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet
LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup: Derfor var ‘Divaer i junglen’ forfærdeligt
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien