Caroline Fleming hacket på Instagram

Tv-stjernen kæmpede på livet løs for at få kontoen tilbage.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. april 2017 kl. 16:21

I 24 timer var Caroline Fleming vidne til, at en anonym hackere postede sære ting på hendes private Instagramkonto.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming scorede kassen på skilsmisse
Heldigvis er problemet blevet løst.
– Jeg er ked af, at min konto de sidste 24 timer, har været hacket. Heldigvis har Facebook hjulpet mig med at få min konto tilbage. Jeg undskylder for det upassende indhold, som der er blevet postet. Nu er jeg tilbage, så tak for jeres tålmodighed, skriver Caroline på Instagram.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i dyb sorg: Familien er min styrke


Ifølge seoghoer.dk har angrebet ikke været helt uden konsekvenser. For hun har angiveligt mistet godt 4000 følgere. Så realitystjernen har været i gang med det helt store oprydningsarbejde, efter endelig at have fået sin konto tilbage.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming ved ikke, om hun tør flytte tilbage til Danmark
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.