Caroline Fleming filmdebuterer: Sønnen var ved at gå i gulvet

Tv-baronessen Caroline Flemings største fan er hendes yngste søn, Nicholas, som tror, han er en ninja.

Af Ritzau - 21. september 2017 kl. 15:55

Caroline Fleming er kendt fra et hav af tv-optrædener, men nu springer hun for første gang ud i en anden rolle end sig selv. Den 42-årige tv-baronesse lægger nemlig stemme til karakteren Koko i den nye Lego Ninjago-film, hvor hun spiller mor til filmens hovedperson, Lloyd.
Caroline Fleming har før fået tilbudt roller, men har tidligere takket nej, men da produktionsselskabet kontaktede hende om rollen som ninjamor, sagde hun straks et stort, rungende ja uden nogen som helst tøven.
Det skyldes i særdeleshed hendes yngste søn, seksårige Nicholas, som hun har fra forholdet med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.
– Min søns reaktion, siden han fandt ud af, at jeg lagde stemme til Koko, har været fuldstændig ekstraordinær. Når jeg siger besat, er det næsten ikke et stærkt nok ord til at beskrive, hvor vild Nicholas er med Ninjago, fortæller Caroline Fleming og fortsætter:
– Jeg viste ham faktisk et klip, og han var jo lige ved at gå i gulvet. “Jamen, mor, jamen, så er jeg jo Lloyd. Mor, jeg har hele tiden vidst det – jeg har hele tiden sagt, jeg var ninja, og nu ved jeg, det er rigtigt”. Det er hans livs største hemmelighed, siger hun.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om ‘Ladies of London’: Jeg manglede penge
Jeg begyndte at ninja-springe
Det er første gang, at Caroline Fleming prøver kræfter med den fiktive tv-verden, og derfor måtte hun grave sine egne følelser frem for at leve sig helt ind i Kokos univers.
– Min første scene var en, hvor Koko er ude i felten og kæmper, så der begyndte jeg at ninja-springe, hoppe, fægte og det ene og det andet, mens jeg prøvede at komme ud med de her lyde.
– Til de mere emotionelle scener skulle jeg forestille mig, hvordan jeg ville have det, hvis det var min søn, og jeg ikke kunne finde ham. Så snart man lukker øjnene og tænker, at det kunne være én selv og børnene, så kommer de følelser frem, der er nødvendige. Det er virkelig en regnbue af følelser, man kommer igennem.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
Blandt animationsbragets øvrige celebre stemmer er blandt andre House of Cards-stjernen Lars Mikkelsen og Arvingerne-skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard, og Caroline Fleming er stolt over at stå side om side med de to etablerede danske skuespillere.
Hun føler selv, at hun kan identificere sig med Koko, som er enlig mor til en sej gut.
– Jeg tror blandt andet, at produktionsselskabet valgte mig, fordi jeg er afspejlingen, og derfor kan jeg sætte mig ind i Kokos hverdag, liv, følelser, tanker og bekymringer, for dem har jeg selv i mit eget privatliv.
‘Lego Ninja Filmen’ får dansk biografpremiere i dag torsdag den 21. september.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået nyt job
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil sove sammen med Numse-Rasmus, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Det her gør mig rystet og vred
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.