Caroline Fleming i dyb sorg: Familien er min styrke

Tabet af faren ville være meget sværere for Caroline Fleming at klare, hvis ikke hun havde sin familie.

Af Ritzau - 1. februar 2017 kl. 13:31

Hele Danmarks tv-baronesse Caroline Fleming gennemgår i øjeblikket en periode med dyb sorg.
Den 41-årige baronesse mistede nemlig sin far, Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, til kræft den 22. januar, og tiden efter tabet har været svær at komme igennem for Caroline Fleming.
Men heldigvis har hun sin familie at støtte sig til i den hårde tid. Det skriver baronessen selv i et nyt opslag på det sociale medie Instagram.
LÆS OGSÅ: grædende Caroline Fleming: Jeg gør ingenting rigtigt
Familien er Carolines styrke
Instagram har Caroline Fleming, der blandt andet er kendt for at være vært for programmet ‘Danmarks Næste Topmodel’, igår delt et billede af sig selv sammen med sin bedstemor, som får et hjerteligt knus i anledningen af bedstefarens 95-års-fødselsdag tirsdag.
– Min største kilde til kærlighed og styrke. Bedstemor fejrer bedstefars 95-års-fødselsdag i dag, skriver Caroline Fleming blandt andet til billedet.
– Selv gennem dyb sorg formår disse to fantastiske mennesker, som vi er taknemmelige for hver dag, at give os et smil på læben, tilføjer tv-baronessen i opslaget.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om farens sygdom: Kærlighed betyder alt
Langt sygdomsforløb
Caroline Fleming fortalte allerede offentligt i maj måned, at hendes far var blevet alvorligt syg af kræft.
Niels Krabbe Iuel-Brockdorff døde på et privathospital i Slesvig i Tyskland, hvor han blev behandlet for sin sygdom med flere operationer.
Selv var Caroline Fleming ikke til stede, da hendes far døde.


LÆS OGSÅ: Se Caroline Fleming i vild yoga-stilling
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming scorede kassen på skilsmisse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.