Camilla Plum efter vildt hussalg: Sådan bruger jeg millionerne

Det har givet Camilla Plum et helt nyt liv, som hun udtrykker det, at hun pludselig har millioner på kontoen.

Af Nikolaj Vraa - 20. april 2021 kl. 17:49

Efter Camilla Plum for en måned siden solgte sit sommerhus i Tisvildeleje for 25 millioner, har roen kunne sænke sig over Fuglebjerggård i Helsinge. Her dyrker og sælger den 64-årige gastronom de grøntsager og urter, hun helligede sig efter i 1990’erne at have frasagt sig den kontante arv på 70 millioner efter sin mor, der var ud af familien bag den internationale betonkoncern H+H.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro hylder kvindekroppen med nøgenfotos

Nu fortæller Plum, at det ikke var nogen let beslutning at sælge det gamle fiskerhus, der havde været hendes mors, men at huset var forbundet med en endeløs række problemer, som hun pludselig en dag ikke orkede mere.

– Det blev solgt til en eksorbitant masse penge, og det har udløst den mest ondartede omgang ondt i røven i nyere tid, en uhelbredelig sygdom som nok er værst for dem, der lider af det. Tisvilde har flyttet sig meget i de sidste 10 år, måske for meget væk fra det jeg synes var dejligt ved at bo der. Forandring er altid mærkelig, men i dette tilfælde er det kun godt. Det har været et kolossalt pres i mange år at få det hele til at hænge sammen, for selvom det faktisk er en god og fin forretning, vi kører her, så er gammel gæld en ondsindet heks at have med på slæb hele tiden. Og jeg kan mærke, presset letter gradvist, og det er helt vidunderligt, skriver Camilla Plum i gårdbutikkens nyhedsbrev, hvor hun også løfter sløret for, hvad millionerne skal bruges til.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

– Det giver mig et helt nyt liv uden en bagage af gæld og en masse muligheder for at forbedre og reparere gården, køb nye maskiner vi har trængt til længe, og i det hele taget opgradere gården, give lønforhøjelser til gamle garvede medarbejdere og råd til flere medarbejdere. Det sker ikke alt sammen natten over, men de gode vibes kan mærkes. Jeg trænger til at lave nye projekter på gården, købe nye ting til butikken og planteskolen, og jeg glæder mig usigeligt til at rejse, når man kan det igen, og til at købe nyt tøj.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Læs mere om