Camilla Framnes var ved at droppe baby-projektet

Camilla og Kevin havde sat sig selv en deadline for, hvornår hun skulle være gravid inden – heldigvis nåede hun det.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 30. januar 2015 kl. 12:45

Det var en struttende lykkelig Camilla Framnes, som Realityportalen mødte ved optagelserne til ‘De unge mødre talkshow’. Hun venter nemlig endnu et barn, som hun ved samme lejlighed afslørede bliver endnu en dreng. Men det var tæt på, at der slet ikke var kommet en lillebror.

Foto: Kanal 4/Janus Nielsen

Foto: Kanal 4/Janus Nielsen


– Vi havde talt om, at vi ikke ville have flere børn, fordi det er sgu en stor mundfuld, ik? Så vi havde lige talt om, hvis der ikke sker noget snart, så begynder vi at nedtone det, fortæller Camillas kæreste Kevin og fortsætter:
– Jeg har godt villet have børn i lang tid, og så lige pludselig, så var hun jo så gravid. Vi havde faktisk sat en deadline til nytårsaften, afslører han.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes stopper i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes svæver på en lyserød sky
Ikke planer om flere børn
Men lillebror var fast besluttet på at blive en del af familien, så der er glæde i den lille familie, der udover Camilla og Kevin også tæller Camillas to drenge og Kevins datter. Men selvom graviditeten er gået rigtig godt, så er der ikke flere børn i sigte.
– Nej, det er der ikke. Så har vi fire børn, tre af dem sammenbragte og så en fælles, så er det slut. Så der er godt gang i den, når vi alle er samlet.
Camilla Framnes har termin d. 24. juni og er altså 18 uger henne. Parret skulle have været gift d. 23. maj, men det har de valgt at udskyde, fordi Camilla ifølge eget udsagn gerne vil være smuk og ikke ligne en hval på sin bryllupsdag. Her på redaktionen er der dog bred enighed om, at hun er smuk som gravid også.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan går det med vægttabet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.