Camilla Framnes stopper i 'De unge mødre'

Efter 9 år på skærmen takker Camilla Framnes af, og det er blandt andet børnenes valg.

de unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 3. januar 2015 kl. 11:20

Camilla Framnes er kendt og elsket af seerne. Hun har været med i ‘De unge mødre’, siden hun ventede sin ældste søn Oliver, der netop er fyldt 9 år. Men nu er tiden inde til at give pladsen videre til en ny ung mor, mener hun.
– Jeg har faktisk valgt at sige nej tak til endnu en sæson, jeg synes, at min tid i ‘De unge mødre’ har nåeet sin afslutning. Oliver deltager ikke i programmet mere, han har fået valget og har takket pænt nej tak, og det respekterer jeg fuldt ud. Sebastian starter i skole til sommer, og jeg tager derfor samme valg for ham, inden han starter i skole, fortæller Camilla.
Udover ‘De unge mødre’ har hun også deltaget i ‘De unge mødres drøm’, hvor hun med Charlotte Bircows hjælp opnåede et imponerende vægttab.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter ser ikke længere Lucas
Programmet har lært mig noget om mig selv
I løbet af de forgangne ni år, hvor Camilla har budt de danske tv-seere indenfor i sit liv og sit hjem har man kunnet følge hende fra livet som alenemor i en ung alder til færdiguddannet, tjekket mor til to. Men det har ikke været uden bump på vejen.
– Jeg synes, jeg har fået en masse oplevelser ud af det på godt og ondt. Jeg har lært en del af mig selv at kende på en anden måde, som jeg er helt sikker på, at jeg ikke ville have lært, hvis jeg ikke havde deltaget. Min tid i ‘De unge mødre’ – rettere sagt 9 år på skærmen, har været en positiv oplevelse langt hen ad vejen, fastslår hun og fortsætter:
– Der er nogle ting, jeg har fortrudt fra min fortid, som man ville ønske ikke skulle forfølge en, nogle af de valg man har taget, som man har fortrudt. Men heldigvis lærer vi jo alle sammen af vores fejltrin.
Der er ingen tvivl om, at årsagen til Camillas popularitet er den åbenhed, som hun har vist i programmet. Hun har aldrig lagt skjul på, at livet bød på både op og nedture, og her har seerne fulgt med og heppet på den unge mor.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan går det med kærligheden
Ikke et endegyldigt farvel – endnu
Selvom man ikke længere vil kunne følge Camilla og drengenes hverdag i programmet, så er der dog lidt håb for hendes fans.
– Man vil se lidt til Kevin og jeg i sofa-interviewene i programmerne i kommende sæson, foræller hun.
Indtil da kan hun trøste sine fans med, at hun har det rigtig godt og nyder livet sammen med kæresten Kevin og sine to drenge. Man kan desuden følge Camilla Framnes på hendes facebookside.
LÆS OGSÅ: Ung mor: Min søn er kønsforskrækket
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.