Camilla Framnes: Sådan går det med vægttabet

Den unge mor er fast besluttet på, at de sidste overflødige kilo skal være fortid.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 11. januar 2015 kl. 11:50

Efter julens festligheder og hyggelige stunder byder januar på gulerødder, broccoli og en masse motion, når de overflødige kilo skal smides. Siden Camilla Framnes startede i ‘De unge mødre’ har hun kæmpet mod vægten, og i 2015 skal de sidste kilo af sidebenene.
– Jeg mangler ni kilo, fortæller Camilla til Realityportalen.dk og tilføjer:
– I julen gav jeg mig selv lov til at tage en køler med det sunde, men jeg skulle stadig tænke mig om. Og så er jeg så gået i gang her i januar igen.
LÆS OGSÅ; ‘De unge mødre’: Camilla Framnes gravid
Rygestoppet pårvirker vægten

I starten af december valgte den unge mor at skodde smøgerne, og hun udelukker ikke, at det kan ses på vægten.
– Uden at kunne sætte tal på, så er jeg ret sikker på, det har en effekt på vægten at stoppe med at ryge. Men det var en nødvendighed. Jeg tillader ikke mig selv at tage for meget på, så jeg skal virkelig tænke mig om, understreger hun.
Først kommer hun dog til at tage på, for den unge mor er gravid og skal føde til sommer. Men bagefter skal træningen atter have en skalle. Og i forhold til rygestoppet synes Camilla selv, at hun klarer det ret godt.
– Man har konstant behov for et eller andet spiseligt, så tyggegummi, æbler og lakrids holder mig ovenvande disse dage. Men overraskende nok har jeg ikke haft de store humørsvingninger, synes jeg selv i hvert fald – det kan være, Kevin siger noget andet.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Det laver jeg på mit job
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.