Camilla Framnes om graviditet: Frygter kiloene

‘De unge mødre’-deltageren har gennem årene kæmpet mod overflødige kilo. De ekstra kilo kommer langsomt snigende, som graviditeten skrider frem, og det sætter hun ikke pris på.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 8. februar 2015 kl. 11:50

Camilla Framnes, der blev et kendt ansigt i Kanal 4s populære serie ‘De unge mødre’, er nu halvvejs i sin graviditet. Sammen med kæresten Kevin venter hun deres første fælles barn.
– Det er sjovt, denne graviditet føles som den første, fordi det er så utrolig lang tid siden sidst. Men faktisk synes jeg også, der er mange ting, som jeg ikke har lagt mærke til i de andre graviditeter. Måske det er, fordi jeg er meget mere afslappet i denne graviditet, nyder det på en anden måde og føler, det faktisk er okay, jeg er gravid. Giver det mening? skriver Camilla på sin blog.
Camilla er i forvejen mor til sønnerne Oliver og Sebastian, mens Kevin er far til datteren Amalie.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes var ved at droppe baby-projektet
Frygten har sat ind
Camilla var ellers overbevist om, at hun ikke skulle have flere børn. Men den erkendelse er nu skiftet ud med kønsscanning, mavebilleder og et planlagt fotoshoot, når parrets kommende søn er et par dage gammel. Hun nyder sin graviditet fuldt ud og har ikke de samme bekymringer, som hun havde med Oliver og Sebastian.
– Jeg tror lidt mere på min mavefornemmelse fremfor at panikke over de mindste ting. MEN der er dog andre ting, der bekymrer mig helt ekstremt meget. Det er kiloene, der langsomt kommer snigende, faktisk vil jeg sige, jeg er angst for at blive TYK TYK igen, skriver hun.
Camilla kan dog berolige sig selv.
– Men trøster mig lidt med, at jeg har kontrol, og min underbevidsthed ikke vil tillade, jeg bliver så tyk igen. Men jeg er så bange. Jeg er jo konstant sulten, lyst til kage, MAD, MAD, MAD, MAD konstant i hovedet på mig.
LÆS OGSÅ: Camille Framnes svæver på en lyserød sky
Nyder den sidste tid
Selvom Camilla har overstået halvdelen af ventetiden, før endnu en fyr indtager hendes hverdag, så kan hun stadig passe det samme tøj som før.
– Jeg kan også mærke, at skridtet til ventetøj stadig er meget svært for mig. FOR der har jeg ikke kontrol. Jeg mærker meget efter, hvordan mit tøj sidder i stedet for tallene på vægten. SÅ VÆGTEN STÅR I FITNESS WORLD, HVOR JEG BLIVER VEJET EN GANG HVER 14. DAG. Men puh, jeg er ikke enig med den vægt.
Selvom det er blevet til ekstra kilo, så sætter Camilla pris på sin struttende mave og glæder sig over, at hun for første gang ser gravid ud – og ikke bare tyk.
– Der er tre utålmodige børn herhjemme, som venter spændt på ankomsten af lillebror – nogle mere end andre. Amalie og Sebastian glæder sig vist mere end storebror Oliver, for han gider ikke blive forstyrret om natten.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan går det med vægttabet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.