Camilla Framnes' nyfødte søn kæmper med sygdom

Hverdagen er i øjeblikket hård for Camilla Framnes og familien, da lillebror har fået kolik.

Af Emilie Holm Egebro - 8. september 2015 kl. 11:55

Livet er ikke lutter lagkage for ‘De unge mødre’-stjernen Camilla Framnes og hendes familie. Den 23. juni blev hun mor for tredje gang til hende og kæresten Kevins første fælles barn. Desværre har lillebrors første måneder ikke været helt nemme.
For nogle uger siden skrev Camilla på sin blog, at lillebror døjede med maveproblemer. Og nu har han fået det endnu værre.
– Vi kæmper herhjemme med en lille baby med kolik. Det har simpelthen været nogle virkelig hårde aftener for lillebror. Han har haft så ufattelig ondt i maven, og den stakkel har været utrøstelig stort set hver aften, siden han begyndte at få supplerende flaske, skriver Camilla på sin blog .
– Det er så hårdt! Heldigvis har jeg en betænksom mand, som gør tingene af sig selv og er rigtig god til at tage over med hensyn til lillebror, hvis det bliver for hårdt. Han er en kæmpe hjælp og en ufattelig omsorgsfuld far og bonusfar, forklarer Camilla til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om lillebror: Ikke alt er gået som planlagt
Kiropraktor kan blive redningsmand
Forhåbentlig ser de kommende uger allerede lidt lysere ud. Camilla har været til kiropraktor med lillebror, og det har indtil nu gjort underværker.
– Jeg er så positiv overrasket efter besøget. Om aftenen fik jeg puttet mine store drenge, og pludselig går det op for mig, at der ingen larm er i huset. Kun en lille lækker baby, der pludrer og sparker løs med sine små ben, forklarer Camilla på bloggen og tilføjer:
– For første gang i meget lang tid kunne vi sidde i sofaen med lillebror og virkelig hygge, uden at vi på skift gik rundt med ham på armen for at trøste. Jeg er så spændt på at se i aften, om der er gentagende stilhed og hygge i stuen.
‘Lillebrors’ navn er endnu hemmeligt, da Camilla først vil afsløre det til barnedåben den 17. oktober.
Se galleriet med Camilla øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Stolt Camilla Framnes om sønnen: Han ligner…
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.