Camilla Framnes: Jeg skrev talen i morges

Om en time skal hun giftes, men tidsplanen er i den grad skredet for den unge mor.

Af Jonas Sand og Louise Vilsbøl - 1. oktober 2016 kl. 13:58

Om en time går det løs i Sankt Markus Kirke i Aalborg, hvor Camilla Framnes skal giftes med sin kæreste Kevin Larsen. Og sommerfuglene basker på livet løs i maven på Camilla, da vi møder hende i Salon Nordic i Aalborg, hvor hun er ved at få sat hår til sin store dag.
– Jeg har det godt, men jeg er da ved at få lidt gode nerver. Der er så mange sommerfugle i maven, at jeg er ved at sprænge, fortæller hun.
– Jeg bliver i hvert fald klar. Jeg glæder mig til at stå i kjolen i kirken og være tilfreds. Det er meget vigtigt, at jeg også er tilfreds. Men jeg skal nok nå det. Det siger jeg i hvert fald til mig selv. Det er jeg nødt til, griner hun.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan er mit forhold til fædrene
Skrev først talen i morges: Det skal ikke være for planlagt

I Salon Nordic i Aalborg får Camilla Framnes netop nu sat hår til sit bryllup (Foto: Janus Nielsen)

I Salon Nordic i Aalborg får Camilla Framnes netop nu sat hår til sit bryllup (Foto: Janus Nielsen)


Camilla og Kevin har planlagt hele deres bryllup ned til mindste detalje selv, og den vordende brud er derfor ved at være godt brugt.
– Det har været nogle hektiske dage, og min plan om at være færdig med det hele allerede i går skred i den grad. Så klokken 21:00 stod vi stadig i forsamlingshuset, hvor festen skal holdes, og gjorde det klar. Og talen skrev jeg først færdig i morges, fortæller hun med et nervøst smil og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Jeg har glemt mit første bryllup
– Jeg har valgt at holde talen ud fra stikord. Jeg synes, det er vigtigt, at det ikke er for planlagt, og at det kommer lige fra hjertet. Men jeg har skrevet vigtige datoer og tidspunkter ned, som jeg lige skal nævne. Men det er mest for nervernes skyld.
Camilla og Kevin skal giftes klokken 15, og udover Realityportalen har de også fået selskab af tv-holdet fra Kanal4, som filmer til den kommende sæson af programmet, hvor den unge mor vender tilbage.
Læs alt om Camilla og Kevins bryllup i næste uges HER & NU, som er på gaden onsdag.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes dagen før bryllup: Jeg er mest nervøs for kjolen

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så flotte er Camilla Framnes’ nye bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.