Camilla fra 'De unge mødre': Sådan har jeg tabt babyvægten - Her & Nu

Camilla fra 'De unge mødre': Sådan har jeg tabt babyvægten

Camilla Petersen har netop født barn nummer syv, men det er ikke til at se på hendes veltrænede krop.

De unge mødre
Af Maiken Støvring - 30. marts 2014 kl. 10:00

Da Camilla Petersen var med i ‘De unge mødre’ boede hun med Benjamin og deres velvoksende børneflok. Senere gik parret fra hinanden, og Camilla fandt sig en ny kæreste. Nu har hun netop født parrets første barn, men vægten er allerede tilbage på de 64 kilo, som den stod på inden graviditeten.
– Jeg tog 10 kilo på under graviditeten, og dem har jeg smidt på tre måneder. Men nu vil jeg gerne ned på 60 kilo og rigtig strammes op, fortæller hun til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Line: Sådan går det med Alexander 
Mister aldrig motivationen

Camillas krop er ret imponerende efter 7 fødsler. (Foto: privat)

Camillas krop er ret imponerende efter syv fødsler. (Foto: privat)


Den seje mor har ikke altid været en slank pige. For to år siden stod vægten på 116 kilo, og der gik det efterfælgende op for hende, at hun var nødt til at ændre på sin livsstil.
– Da jeg så mig i spejlet op opdagede alle de kilo, kom min motivation- og den er ikke forsvundet siden. Jeg spiser sundt og holder mig i gang dagen lang, forklarer hun.
Selvom hun er nybagt mor, forhindrer det hende ikke i at smide en masse kilo. For al hendes træning foregår nemlig hjemmefra.
– Jeg laver mine øvelser morgen, middag og aften, og min baby hygger sig med at kigge på. Og så går vi også en masse ture, sørger for at tage trappen et par gange, og så rejser jeg mig for at skifte kanal på tv’et, fremfor at bruge fjernbetjeningen, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: Camilla venter sit syvende barn
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.