Caitlyn Jenner banker Lamar Odom

Kardashian-klanen topper danskernes søgninger, men én mere end de andre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. december 2015 kl. 21:55

Kardashian-familien har fyldt meget hos danskerne i 2015. Det viser den årlige opgørelse for Google, der afslører, hvad danskerne har søgt mest på hos dem i løbet af året. Og her løber Caitlyn Jenner med sejren.
Caitlyn, der startede året med at være mand og hedde Bruce, fik stor opmærksomhed, da hun sprang ud som kvinde på forsiden af Vanity Fair tidligere i år. Siden er opmærksomheden omkring hende ikke blevet mindre, og hendes nye identitet er den udenlandske kendis, som danskerne har søgt mest på i 2015.

De to holder folk som Adele, Ruby Rose, Jeremy Clarkson og Donald Trump bag sig. (Foto: Google)

De to holder folk som Adele, Ruby Rose, Jeremy Clarkson og Donald Trump bag sig. (Foto: Google)


Nummer to på listen er også en med forbindelse til Kardashian-familien. Her finder man nemlig Khloes eks-mand, Lamar Odom, der tidligere i år blev fundet livløs på en bordel i Nevada efter flere dage med druk og stoffer. Siden er der sket store forbedringer, men Lamar Odom er endnu ikke helt uden for livsfare.
Kardashian-familien er populær som aldrig før, og vi kommer formentligt til at høre meget mere til de to – og resten af familiens medlemmer i det nye år.
Se flere billeder af Caitlyn Jenner og Lamar Odom i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Frygter for sit liv: Kim Kardashian dropper drømmen om flere børn
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian: Lamar Odom havde fire timer tilbage at leve i
LÆS OGSÅ: Lamar Odom kan ikke genkende familien
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.