Caitlyn Jenner afslører: Imod homovielser

Da Caitlyn Jenner var en mand og hed Bruce, havde hun langt fra den samme tolerance, som hun selv oplever i øjeblikket.

Af Jonas Sand - 8. september 2015 kl. 10:31

Caitlyn Jenner har i den seneste tid oplevet på sin egen krop oplevet tolerance og accept, og siden hun skiftede køn til en kvinde er hun blevet et idol for mange mennesker i verden.
Men den gang hun var en mand og hed Bruce Jenner, så var hun ikke selv et af de mest tolerante mennesker – i hvert fald ikke når emnet var ægteskab mellem to personer af samme køn. Det afslørede hun for nylig i ‘The Ellen DeGeneres Show’.
– Jeg gik ikke ind for homovielser. Jeg har altid været meget glad for traditioner, og ægteskaber er traditionen tro noget mellem en mand og en kvinde, fortalte Caitlyn Jenner.
LÆS OGSÅ: Ny dokumentar går tæt på Bruce Jenners liv som transkønnet
Har ændret holdning
Det er dog ikke en holdning, som reality-stjernen længere har. Hun ønsker ikke at stå i vejen for andres lykke – på samme måde som andre ikke stod i vejen for hendes lykke, da hun ville skifte køn.
– Men som så mange andre, så har jeg også ændret min holdning til emnet. Jeg vil ikke stå i vejen for andres lykke. Det er ikke mit job. Hvis ordet ‘ægteskab’ er vigtigt for dig, så kan jeg også godt acceptere det, lød det fra Caitlyn.
Her kan du se et klip fra hendes deltage i det berømte talkshow.

LÆS OGSÅ: Trafikdrab kan sende Caitlyn Jenner bag tremmer
LÆS OGSÅ: Er Caitlyn Jenner til mænd eller kvinder?
LÆS OGSÅ: Bruce Jenners ekskone: Kris satte en stopper for kønsskifte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.