Bubber: Kvindelige politikere er de rene mænd

Bubber synes, at det er et mande-erhverv at være politiker.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2016 kl. 14:53

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’, hvor vi besøger Børne- og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, kommer Bubber i den grad på glatis, da han skal lufte sit syn på kvindelige politikere.
– I er jo rene mænd nogle gange. Man skal kunne tage noget, de bliver aldrig kede af det, mener Bubber, hvortil Pia Allerslev spørger, om det da kun er kvinder, der tuder.
– Du har en eller anden opfattelse af, at kvinder skal være lidt mushi mushi og lidt svage, men det er vi jo ikke. Det vil du gerne have, at vi er, fastslår borgmesteren. Men det vil Bubber ikke have hængende på sig.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov indrømmer: Jeg tabte min datter på gulvet
– Nah, nej, egentlig ikke. Jeg synes bare, at det er sådan et mande-erhverv, lyder Bubbers forsvar. Og overfor kameraet indrømmer han da også, at han er på meget dybt vand.
– Jeg roder mig ud i noget, og jeg kan med det samme høre, at der skulle jeg ikke have gået. Og jeg tror også, at jeg kommer til at fremlægge det lidt værre, end jeg i virkeligheden mener det, fastslår stakkels Bubber, som ikke imponerer de andre gæster med sit sort-hvide verdensbillede.
LÆS OGSÅ: Er Bubber den  mest flabede gæst?
Få en forsmag på programmet og Bubbers kvindesyn nedenfor, og se med i aften kl. 19.00 på TV3

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om