Brostrøms hjerte knust: Mistede kæresten

Corona-eksperten har ikke opgivet håbet om at finde kærligheden, selvom han mistede manden i sit liv.

Af Nikolaj Vraa - 9. maj 2020 kl. 19:58
Som direktør for Sundhedsstyrelsen udstråler han overblik og ro, når han på regeringens pressemøder informerer danskerne om Covid-19 krisen. Men privat var Søren Brostrøms kærlighedsliv for et par år siden alt andet end noget, han havde styr på og kontrol over.
For nylig fortalte han Kristeligt Dagblad, at han mistede manden i sit liv, men da han i sidste uge gæstede Lærke Kløvedal i hendes program ‘Det sidste måltid’ på R4DIO, slog han fast, at det ikke havde kostet ham troen på den store kærlighed.
LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken familie fra ‘Maddysten’ er din familie?
– Jeg har ikke opgivet at finde en mand. Manden i mit liv. Jeg har også haft manden i mit liv, men han ville ikke have mig. Det er mange år siden. Det blev jeg ked af, lød det fra den lægeuddannede Brostrøm, der heller ikke længere har kontakt med ham.
– Jeg ved ikke, hvor han er henne nu.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ’Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
Drømmen om at få børn er til gengæld en, han efterhånden har opgivet.
– Jeg fungerer fint kropsligt og åndeligt, men når jeg skal ud af sengen om morgenen, er jeg mere stivbenet, end jeg var for 10 år siden (…) Nu er jeg for gammel til at få børn. Jeg fylder 55 næste gang. Det får jeg ikke, sagde han i R4DIO-programmet.
LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank