Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank

Sidst, da Amalie var gravid, tog hun over 40 kilo på, og hun forventer heller ikke, at hun denne gang kan holde formen gennem graviditeten.

Af Rikke Lynge - 6. maj 2020 kl. 10:57

Da Amalie i 2016 var gravid med sit første barn, Josephine, nåede vægten over 100 kilo lige inden fødslen. En stor del af vægttabet kom automatisk, men de sidste kilo måtte Amalie kæmpe for at smide, og dengang lovede hun sig selv, hvordan næste graviditet skulle være.
I et stort interview med magasinet Gravid gav Amalie dengang et godt råd til andre gravide.
– Selvom du er gravid, så spis sundt og dyrk motion, hvis du kan komme til det. Ellers ender man med at blive lige så stor som mig. Jeg åd bare. Jeg var i mit livs træning, inden jeg blev gravid, og derefter havde jeg pludselig en undskyldning for at læne mig tilbage. Jeg hyggede mig, men i min næste graviditet vil jeg spise sundere og dyrke motion.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: SÅ meget har Amalie tabt sig efter fødslen
I dag er Amalie gravid med sit andet barn, og allerede her i starten af graviditeten kan hun godt fornemme, at det bliver svært at holde, hvad hun dengang lovede sig selv.

Amalie Szigethy stod smuk og fit til TV-Prisen i starten af 2020. Hun forventer ikke selv at holde formen gennem graviditeten. (Foto: Anthon Unger)


– Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine, så har denne graviditet mindet mig om alle de fine ideer, jeg havde om min næste graviditet, om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv., osv., så kan jeg godt skyde en lang pil efter det, skriver Amalie i et opslag på Instagram. 
LÆS OGSÅ: Gustavs store succes: Ingen troede på en realitystjerne 
Amalie er godt klar over, at alt skal være med måde, men hun har også tænkt sig at lytte til sin krop og spise, når den vil have mad.
– Det vil min krop gerne have mange gange om dagen, skriver Amalie og fortsætter:
– Jeg nyder og prøver at tilpasse mig min nye stil. Jeg er lykkelig, men kroppen skal jeg lige hilse på et par gange i spejlet og lære at elske, det den er og kan. Jeg havde glemt alt om, hvordan følelsen var at skabe et barn, men nu husker jeg det pludselig.
LÆS OGSÅ: TikTok hitter: Se de kendte på det populære ungdomsmedie

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg bliver aldrig den type kvinde som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine så har denne graviditet mindet mig at alle de fine ideer jeg havde om min næste graviditet om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv osv så kan jeg godt skyde en lang pil efter det ? Selvfølgelige med måde, MEN man skal lytte til sin krop og spise når den vil have mad. ( det vil min krop gerne have mange gange om dagen ??) selv om det også er hvidt brød med smør og massere af mælk ❤️ Jeg nyder og prøver at tilpasse mig min nye stil. Jeg er lykkelig men kroppen skal man lige hilse på et par gange i spejlet og lære at elske det den er og kan. Jeg havde glemt alt om hvordan følelsen var at skabe et barn men nu husker jeg det pludselig. Hver og enkel detalje og følelse. Denne graviditet er fuldstændig som med Josephine. Kærlig hilsen en træt, kvalme ramt, hormon bombende mor. Tak for alle jeres rørende lykke beskeder. Hver og enkel betyder rigtig meget. TAK❤️❤️❤️

Et opslag delt af Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) den 5. Maj, 2020 kl. 11.18 PDT