Bro afslører: Sådan er mit forhold til Teitur

Bro og Teitur har formet et ganske særligt venskab efter ‘Paradise Hotel’.

Af Lykke Buhl - 4. juli 2020 kl. 12:55

Da 24-årige Teitur Skoubo i 2019 vandt den 15. sæson af ‘Paradise Hotel’, fik han uden tvivl venner for livet med hjem fra det mexicanske luksushotel.

LÆS OGSÅ: UHH! Er dette Bros nye dame?

Det er næppe gået manges næse forbi, at partneren Anne Plejdrup, som Teitur gik til finalen med og snød for pengepræmien, har en særlig plads i Teiturs hjerte, hvilket deres hjerte-vennetatovering da også bevidner om. Og særligt sæsonens Mr. Paradise, Jonass Jannec Jensen, er blevet en vaskeægte bedste ven for Teitur, hvor de to gutter i dag bor sammen og har en YouTube-kanal sammen.

Jonass, Anne og Teitur indrømmede alle, at de havde lavet sexstillingen “eiffeltårnet”, da drengene havde Anne på besøg på deres YouTube-kanal (Foto: YouTube).

LÆS OGSÅ: Bro afslører: Sådan har jeg det med ‘Paradise’

Men hvad færre måske vidste var, at der også kom et særligt venskab mellem Teitur og Bro ud af ‘Paradise’-sæsonen. Bro lavede nemlig 2019-sæsonens titelsang, ‘Døgnrytme’ og derudover gjorde han også et kort, festligt visit på hotellet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne overfaldet af politiet

Party buddies

Men hjemme i Danmark er festerne altså fortsat for Bro og Teitur, og det har udviklet sig til et venskab. Det fortæller Bro om i sidste afsnit af ‘Kevin bygger Bro’, hvor Teitur kommer på besøg hjemme hos Bro for at drikke og hygge.

– Mig og Teitur vi fester typisk kun, når vi er sammen, så vi er sådan der, du ved, party buddies, griner Bro i afsnittet.

Bro optrådte med ‘Døgnrytme’ til ‘Paradise 2019’-premieren (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om barsk fortid: Min mor reddede mig

Dog kan de vilde fester også godt tage lidt overhånd.

– Jeg bestilte faktisk en rejse med ham for et stykke tid siden i en brandert, som vi aldrig kom på, fordi vi havde glemt den, fortæller Bro om hans og Teiturs fuldemands-eksapader.

Sidste sommer var Bro og Teitur også til fest sammen. Det var nemlig til premierefesten på tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, hvor også Bros manager, samt paradisoerne Lenny, Anne og Jonass var med i selskabet (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

At Bro har penge nok, også til at bestilte rejser, der aldrig bliver udnyttet, fortæller han også lidt om i ‘Kevin bygger Bro’-afsnittet. Han har nemlig allerede makset sin MobilePay ud. På to måneder har han nemlig sendt over 300.000 kroner, som er det maksimumsbeløb, man må sende om året.

Herunder kan du se klippet, hvor Teitur kommer på besøg hos Bro

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur overfaldet i byen af deltager fra ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade