Britney Spears' søster truer med kniv

Jamie Lynn Spears så ingen anden mulighed end at gribe til våben for at hjælpe sin veninde.

Af Mikkeline Andersen - 15. januar 2015 kl. 11:58

Svingende med en 17 centimeter lang kniv formår 23-årige Jamie Lynn Spears at stoppe urolighederne mellem sin veninde og en gruppe fyre.
Optrinnet, der blev fanget på et overvågningskamera, fandt sted tilbage i december 2014 på Pita Pit i Hammond Lousiana i USA. Det er først nu, at videoen er blevet tilgængelig, skriver TMZ, hvor man også kan se videoen af den vilde Spears lillesøster.
Britney Spears lillesøster forsøgte i første omgang at hive veninden væk fra gruppen med fyre, men da det ikke lykkedes, så hun sig nødsaget til at løbe om bag disken i restauranten og gribe kniven, som hun svingede truende, for at få styr på tropperne.
Britney Spears lillesøster blev holdt tilbage af en medarbejder på restauranten, mens han kaldte på forstærkning, men truslen var nok til at bryde slåskampen op. Jamie Lynn er mor til en 6-årig, og hvor det altså tidligere var storesøster, der trak forsider, så er det lige i disse dage lillesøster Spears.
LÆS OGSÅ: Er det Britney’s nye kæreste?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.