BREAKING NEWS: Nicole Brøggler bekræfter: Færdig med Sidney Lee - Her & Nu

BREAKING NEWS: Nicole Brøggler bekræfter: Færdig med Sidney Lee

De skulle have været gift om et par måneder, men nu ringer bryllupsklokkerne ikke længere for reality-parret, der er gået fra hinanden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. juni 2014 kl. 15:14

De må siges at have været et noget umage par, Sidney Lee og Nicole Brøggler. De havde kun set hinanden i kort tid, inden Sidney Lee i en brandert til Nicoles 20-års fødselsdag gik på knæ og friede. Hun sagde ja, og parret gav udtryk for, at de var lykkelige og meget forelskede.
Men nu, næsten tre måneder senere, er det altså slut, og brylluppet er aflyst, det fortæller Nicole Brøggler i et interview til Realityportalen.dk.
– Jeg er rigtig ked at det, men jeg er ikke længere sammen med Sidney Lee. Jeg slog op med ham i nat, siger en tydeligt berørt Nicole Brøggler til Realityportalen.dk.
-Vi var i byen i nat, hvor en fremmed fyr fortæller mig, at han lige har taget coke med Sidney. Sidney har ellers lovet mig, at det gjorde han ikke mere. Og samtidig vælger han at snave med min veninde, som jeg er uvenner med i øjeblikket, lige foran mig. Det er så respektløst af ham. Så der fik jeg bare nok og slog op med ham på stedet, siger Nicole.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så er Martin en fri mand
Afviser stoffer
Realityportalen.dk har også været i kontakt med Sidney Lee, der dog ikke er så meddelsom om bruddet som Nicole Brøggler. Han siger dog til Realityportalen.dk:
– Det med at jeg har taget stoffer er et rygte, en havde sagt i går. Jeg har ikke taget stoffer siden maj 2011, det ved alle, der kender mig. Og hun følte sig ydmyget, fordi jeg gav et kys til en, hun er uvenner med, siger Sidney Lee til Realityportalen.dk.
Hvordan reality-fyren ellers har det med bruddet, vil han ikke fortælle yderligere om.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sidney Lee og Nicole udsætter bryllup
Mangler seriøsitet og ærlighed i forholdet
– Jeg holder stadig meget af Sidney, og jeg har hele vejen igennem nydt at være sammen med ham. Men det går bare heller ikke, når han ikke er ærlig over for mig. Vi har jo et åbent forhold, hvor vi godt må være sammen med andre, bare vi siger det til hinanden, siger hun og fortsætter:
– Men nu har jeg bare oplevet, at Sidney ikke altid fortæller mig, hvem han er sammen med, og jeg synes det er ærgerligt, at der ikke er ærlighed i vores forhold, siger Nicole.
Hun oplever også, at de er ved at vokse lidt fra hinanden.
– Jeg synes, at Sidney på mange måder er mega umoden, det er svært at tale privat med ham, når vi ikke er i byen. Og jeg savner en kæreste, der er lidt mere seriøs, og som har nogle seriøse fremtidsplaner, sige realitybaben.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sidney Lee forlovet
Det hele skal lidt på afstand
Hvad fremtiden bringer, ved Nicole Brøggler ikke, men bryllup bliver det ikke noget af lige foreløbig.
– Om vi finder sammen igen, ved jeg ikke. Nu skal vi begge have lidt tid væk fra hinanden, og jeg skal bestemt ikke giftes med en, som jeg ikke kan stole på, understreger Nicole, der ikke føler, at Sidney Lee har gjort noget for at få hende tilbage.
– Da jeg fortalte ham i nat, at jeg slog op, gik han bare uden at sige så meget. Og han har ikke gjort noget efterfølgende for at få mig på andre tanker, slutter Nicole.
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler: Sidney Lee må gerne være sammen med andre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.