Botoxkongen under kniven for sin forlovede - Her & Nu

Botoxkongen under kniven for sin forlovede

Kim Novaa er blevet opereret, så han kan få børn med sin forlovede.

Af Pernille Hahn Hauberg - 11. februar 2017 kl. 12:55

Som far til fem besluttede Botoxkongen og den tidligere ’Robinson’-deltager, Kim Novaa, at lade sig sterilisere for ikke at tilføje flere medlemmer til børneflokken. Det har hans forlovede, Natasha Helms, nu fået lavet om på.
– Jeg har været på operationsbordet for hendes skyld, så jeg kan få børn igen, afslører Kim Novaa overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor blev Botoxkongen smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’
Parret, der deltog i ‘Robinson’ sammen, blev i juli forlovet, og i sommeren 2018 har de planer om et stort romantisk bryllup på Kokkedal Slot, og netop derfor har de ingen planer om at begynde projekt baby lige med det første.
– Det skal ikke være lige nu. Jeg skal jo kunne være i brudekjolen, fastslår Natasha med et grin. Det er nu ikke kun figuren, der er årsagen.
– Jeg vil rigtig gerne have et barn, men for mig er tiden ikke til det lige nu. Jeg er lige startet som selvstændig med min egen luksus secondhand-butik, som hedder ‘Cru Vintage’ og ligger på Frederiksberg, forklarer Natasha og uddyber:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Botoxkongen har friet til sin dronning

Her ses lille Teddy (Foto: Privat)

– Derudover vil jeg gerne begynde at læse til efteråret, men om et par år vil jeg rigtig gerne have en lille en, og det vil Kim gerne give mig – så det er jo fantastisk. Til at starte med har vi lige fået en lille hundehvalp, Teddy. Han er så sød, og så har jeg ham med på arbejde hver dag i butikken.
Natasha ved endnu ikke, hvad hun vil læse til efteråret, men hun overvejer noget, som kan bygge videre på hendes uddannelse i Akademisk ledelse.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par udskyder brylluppet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.