Bookmaker: 'X Factor' vender tilbage til skærmen

‘X Factor’ er tilbage på de danske TV-skærme inden for tre år. Sådan lyder spådommen fra NordicBet.

Af Redaktionen - 18. august 2017 kl. 7:25

DR har annonceret, at den kommende sæson af ‘X Factor’ bliver den sidste af slagsen. Dermed er der lagt op til landsdækkende afskedstour for Blachman, Remee og resten af det stjernespækkede persongalleri i løbet af efteråret. Men når konfettiregnen har lagt sig, vil presset fra de danske tv-seere stige, lyder forudsigelsen fra NordicBet.
LÆS OGSÅ: DR: Derfor lukker vi ‘X Factor’
‘X Factor’ er blevet fast fredagsunderholdning for Familien Danmark. Derfor er spilleselskabet parat til at udbetale odds 1,95, hvis beslutningen om at droppe ‘X Factor’ fortsat er gældende tre år efter den sidste sæson. Modsat er der beskedne odds 1,75 på, at ‘X Factor’ er tilbage på skærmen inden 2021.
– ‘X Factor’ er en institution i dansk tv-historie. Med lukningen giver DR sig selv en stor udfordring i forhold til at finde en erstatning for danskernes foretrukne fredagsunderholdning, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:
– Der eksisterer en ganske stor risiko for, at et kommende fredagsformat vil skuffe, og så kan vandet hurtigt løbe den anden vej. Vi har meget svært ved at tro, at DR eller TV 2 ikke falder for fristelsen til at genoplive programmet indenfor tre år af den sidste sæson.
Tiden vil vise, om NordicBet får ret. Men fortæl os i kommentarfeltet på Facebook, hvad I tror?
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-profil jubler: Vi skal være forældre
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen: Derfor sagde jeg ja til ‘X Factor’
LÆS OGSÅ: Blachman og Remee jubler over ny kollega: Sanne er en legende
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.