Bodil orker ikke mere: Jeg er så træt

Bodil Jørgensen er træt af coronapandemien.

Af Helle Bill Madsen - 21. februar 2021 kl. 08:58

Bodil Jørgensen er selve opskriften på positivitet og livsglæde. Men et år med corona tærer på selv det mest vidunderlige livstykke.

– Vi lever jo i en hård tid, og jeg er ved at blive lidt metaltræt af det her corona. Jeg tænker: ”Kan vi huske, hvem vi var, før corona?”. Når vi færdes ude, så er det så akavet. Men så kan vi jo tænke på, hvordan det var under besættelsen, hvor der var udgangsforbud, og hvor folk levede bag nedrullede gardiner, siger Bodil Jørgensen, 59, der lige nu er aktuel som Molly Andersen i ”Badehotellet”.

LÆS OGSÅ: CHOK! Mascha Vang i slemt uheld

– Vi har lige været til begravelse af et familiemedlem, som kun blev 39 år, på min mand Mortens side, og vi kunne jo ikke komme så mange, vi gerne ville. Og så de kære små børn, som ikke har kunnet komme i skole, siger Bodil med reference til sin 13-årige datter Rigmor, der er blevet hjemmeskolet i familiens køkken.

– Rigmor har to veninder, som hun har fulgtes med. De skiftes til at være hos hinanden. Det har hjulpet dem og har gjort, at de er kommet lidt ud. Det er så lykkeligt, som det kan blive. Det er en lægedatter og en sygeplejerskedatter, så de har jo tjek på, hvordan de skal være sammen. Men jeg håber altså, at ligesom med den spanske syge, hvor de jo ikke havde vaccinationer, at coronaen også går i sig selv igen, så vi ikke skal døje med det fremover.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

– Selvom bkymringerne er store, så har Molly et godt liv sammen med Peter Andreas (Kristian Halken) med deres liv på aftægt i huset ved siden af hotellet, fortæller Bodil Jørgensen (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Fødselsdagsfest til sommer

3. marts runder Bodil de 60 år, og hun er helt andet sted i livet end Molly Andersen i ‘Badehotellet’.

– Molly har fået Morten som ung, og nu er Morten jo en temmelig voksen mand, så jeg tror, at Molly er i midten af 60’erne. I gamle dage, når folk blev 60, som jeg jo snart gør, så var de jo gamle. Da jeg var helt ung, og folk sagde, at de var 60 år, så tænkte jeg: ”Hold da kæft, hvor er de gamle!”.

LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag

Med et forsamlingsforbud, der løber frem til i hvert fald slutningen af februar, så har Bodil ikke de vilde planer for sin store dag.

– Vi har snakket om at holde fødselsdagsfest til sommer, vi gør det ikke nu. Jeg vil holde den fest, som jeg drømte om, da jeg blev 40, og da jeg blev 50. Den der fest, hvor man inviterer revl og krat og danser til levende musik udendørs i en have, siger Bodil håbefuldt og drømmende.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn

Læs mere om