Bitter Malte: Forstår ikke Nathali

Malte er ærgerlig over ikke at nå finalen, fordi Nathali ikke tænkte klart.

Af Mikkeline Andersen - 28. maj 2014 kl. 8:50

To dage inde i finaleugen måtte Malte se drømmen om ‘Paradise’-titlen forsvinde. Med den afgørende stemme smed Nathali Malte hjem.
– Det endte i bund og grund med at blive mig, fordi Nathali ikke tænkte tingene 100 procent igennem. Hun tænkte på, hvad de andre sagde, hun skulle gøre fremfor at tænke på, hvad der ville være bedst for hende selv, siger Malte til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Chok før årets sidste parceremoni
Derfor fik Balslev rosen
Da parrene skulle give en rose til en af de andre deltagere, endte Malte med to sorte roser. Derfor måtte han give den ene rose til en af de andre. Valget faldt på Balslev, fordi han troede, Nathalis stemme ville redde ham.
Jeg havde brugt hele dagen på at snakke med hende og lave en aftale med hende om, at det var hende, jeg ville stå med i en finale. Og det var det også. Hun var den mest reelle person på det tidspunkt, og jeg stolede ikke en meter på Mille. Selvom hun havde lovet at ville stå med mig, så valgte hun at stemme mig ud. En beslutning hun fortrød lige bagefter.
Malte forstår fuldt ud de andres stemmer, selvom Mille, der stemte på Sandy, ville være blevet skiftet ud med Nathali.
LÆS OGSÅ: Laura droppede ud af studiet efter ‘Paradise’
Den ultimativ oplevelse
Selvom det ikke blev til en finale for Malte, så fortryder han ikke, at han tog til Mexico og ‘Paradise Hotel’.
– Det har været den ultimative oplevelse! Jeg kan altid tænke tilbage og tænke “fuck, hvor havde vi det fedt dengang”. Jeg mødte en masse fede mennesker, og så fik jeg en oplevelse for livet. Jeg vil aldrig glemme den tur, og jeg er stolt over, at jeg nåede så langt, og at jeg har været mig selv hele vejen igennem.
Malte er også glad for den måde, som han er blevet fremstillet på. Fornuftig og sympatisk, men også som en stærk spiller.
– Jeg mødte jo også min drømmepige, Nadia, igennem programmet. Så det har ændret mit liv så positivt!
LÆS OGSÅ: Paradise’-Morten: Det fortryder jeg
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.