SE BILLEDERNE: Boris Laursen i vild hårforvandling

‘Paradise’-hunken har fået sig et helt nyt look.

Af Emilie Holm Egebro - 13. maj 2017 kl. 10:55

21-årige Boris Laursen fik charmeret sig godt og grundigt ind på pigerne i dette års ‘Paradise Hotel’. Desværre var det ikke nok til at sikre ham overlevelse på hotellet, og han måtte derfor forlade Mexico allerede midt i programmet.
Charmøren har dog haft heldet med sig i anden sammenhæng. I sidste uge afslørede han nemlig, at han havde fundet sig en sød kæreste, og nu har han netop rundet 120.000 følgere på sin YouTube-kanal. De mange følgere betød dog, at Boris skulle kastes ud i en vild hårforvandling.
– Jeg havde sagt, at hvis jeg ramte 120.000 følgere, ville jeg farve mit hår lyst. Så det har jeg gjort. Jeg synes, at det blev meget pænt, men man skal vænne sig til det, griner paradisoen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Boris ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade hotellet
– Jeg synes dog, at både mørkt og lyst hår til mig er lige pænt. Men der er faktisk mange, der siger til mig, at det hvide er pænere. Min kæreste var dog ret bange for, at det ville blive grimt, men hun har godkendt det nu. Så planen er at beholde det, indtil det vokser ud.
Se billeder af Boris med sit nye hår øverst i galleriet.

Hvilket hår er pænest til Boris Laursen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Boris Laursen dømt for spirituskørsel
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Boris Laursen har fået en kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører: Jeg har lyst til at kneppe Boris
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.