'Bikini Island'-deltagerne om årets finalefest: Det bliver det vildeste længe

Med Nicklas Unico i spidsen er der lagt op til ikke bare en, men hele to finalefester som afslutning på ‘Bikini Island’.

Af Mikkeline Andersen - 9. oktober 2015 kl. 9:58

Efter TV3 gjorde det klart, at deltagerne i ‘Bikini Island’ ingen finalefest får, så har Nicklas Unico arbejdet hårdt for, at han og de andre deltagere alligevel kommer til at fejre afslutningen på programmet. Det hårde arbejde har båret frugt.
– Jeg har i samarbejde med en masse mennesker stablet to vilde fester på benene. Den første fest, som går under navnet ‘Bikini Island Finalefest’ afholdes på Penthouse i aften fredag den 9. oktober, fortæller Nicklas til Realityportalen.dk.
Festen fortsætter
Selvom det er længe siden, at deltagerne har fest på de to rivaliserende øer i ‘Bikini Island’, så er de stadig i træning. I hvert fald er det ikke nok med en finalefest.
– Den anden fest er ‘Bikini Island Official Afterparty’ på Søpavillionen. I samarbejde med Loud ‘n’ Proud Productions, Peter Birch og Nicklas Bust har jeg sat den vildeste fest, København længe har set, op, slår ‘Bikini Island’-fyren fast.
Siden eventen, der finder sted den 16. oktober, er blevet offentliggjort på Facebook, er initiativtageren blevet kontaktet af diverse artister og medier, der er klar med støtte til et brag af en fest
– Det er virkelig noget, folk ikke vil gå glip af. Der er også stor opbakning fra rigtig mange ‘Paradise’ og ‘Robinson’-deltagere.
Se billeder fra forpremieren i galleriet.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Savas om finaleplads: Et skridt tættere på målet
LÆS OGSÅ: Stikker man sine venner for 10.000 kroner på ‘Bikini Island’?
LÆS OGSÅ: UHH: ‘Bikini Island’-deltagerne i vilde dilemmaer
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.