'Big Brother'-Jimmi udgiver single

‘Big Brother’-deltageren er vild med at rappe, og nu har han fået muligheden for at lave sin egen single.

Big Brother
Af Mikkeline Andersen - 20. november 2014 kl. 16:25

Da Jimmi var med i ‘Big Brother’ brugte han en del tid på at rappe, men han har aldrig tænkt, at det var noget, som han skulle gøre mere ved, fordi han tvivlede på sit talent. Men nu har en producer fået øjnene op for rapperen.
– Her snart et halvt år efter jeg er kommet ud af huset, er jeg blevet kontaktet af en producer, som har tilbudt mig, at vi laver en single. Så jeg er gået igang med at skrive min første single, som gerne skulle kunne downloades gratis til april, siger Jimmi til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Det er ikke noget, jeg vil tjene penge på. Jeg gør det udelukkende for sjov skyld.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Mark åbner bar
Det tager tid
Om det er starten på en fremtidig karriere, ved Jimmi ikke.
– Jeg har fundet ud af, at det virkelig tager lang tid at skrive et nummer helt alene. Men det kunne da være sjovt, hvis det kunne føre til, at jeg kunne få lov at lave et par numre mere og måske komme ud at spille lidt for folk, der godt kan lide dansk rap, siger han.
Selvom det tager tid, så er Jimmi klar til at bruge tiden på musikken.
– Det er rigtig sjovt at skrive sit eget musik. Så hvis min single bliver en succes, så vil jeg gerne lave noget mere, hvis ikke så har det været sjovt at prøve.
LÆS OGSÅ: Tv-vært er blevet mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.