'Big Brother'-deltagere er blevet kærester

Efter mere end 50 dages adskillelse slog det gnister mellem Martin og Julie, da de blev genforenet efter hendes exit i torsdags.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. april 2013 kl. 10:50

Det har været en hektisk uge for Julie, siden hun i torsdags efter 53 dages isolation måtte forlade ‘Big Brother’-huset. Men hun har alligevel haft tid til at gense den tidligere beboer Martin, og de to er nu blevet kærester.
– Ja vi er blevet kærester. Julie ringede til mig som den første om fredagen, da hun var blevet sluppet løs af SBS. Vi så hinanden allerede søndag aften efter Danish DeeJay Awards, hvor vi sov sammen, og dagen efter tog vi både på bakken og Mash. Vi har set hinanden hverdag lige siden, og er rigtig forelsket, det er super dejlig, fortæller Martin med et smil på læben og fortsætter:
– Det føles, som om vi har kendt hinanden altid, det er svært at beskrive, men det startede allerede, da vi så hinanden til den første casting, vi var til, der var der flirt i luften. Jeg tænkte faktisk på hende hver dag og håbede, at hun også kom med, og det gjorde hun så, og det var nok derfor, vi knyttede os så hurtigt til hinanden.
Møder familien
Ny-udstemte Julie er heller ikke til at skyde igennem, når samtalen falder på hendes og Martins forhold.
– Jeg tænkte meget på Martin, da jeg var inde i ‘Big Brother’. Han fyldte så meget i mit hoved, og jeg savnede ham nærmest mere end min egen familie, lyder det nyforelsket fra Julie.
I den kommende weekend bliver de to turtelduers forhold for alvor seriøst, når de besøger Julies familie i Næstved for første gang.
– Martin har haft god kontakt til min familie, imens jeg stadig var inde i ‘Big Brother’- huset, og de kan rigtig godt lide ham, fniser Julie.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Jeg er skuffet og ked af det
Fortiden er glemt nu
Martin blev ud af ‘Big Brother’ efter kun et par dage i huset, fordi han blev afsløret i at have løjet om sin straffeattest. De to turtelduer har altså måtte undvære hinanden i godt og vel 50 dage, og det var langt fra nemt.
– Det var rigtig hårdt, og det var også derfor, jeg måske bare tænkte fuck det og var sammen med andre piger, når vi var ude som gæstebartendere, men nu er hun her, og så er alt andet lige meget, fastslår Martin.
Han understreger dog, at det kun har været overfladisk, når han har været sammen med andre piger. Og adskillelsen var især hård, fordi de aldrig fik en chance for at sige farvel til hinanden, så hverken Julie eller Martin vidste, hvor den anden stod.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Tilbuddene vælter ind
Kunne godt se Julie som mor til mine børn
Nu er de dog ikke i tvivl om, hvor de står, og så er de blevet enige om, at lægge fortiden bag sig. Julie har også været tæt på både Knaldperlen og Danijel inde i huset, men tankerne har altså kredset omkring Martin hele tiden. Så nu ser de to turtelduer fremad, og Martin ser langt fremad.
– Jeg håber og tror, at vi har en fremtid sammen med børn, og hvad der ellers hører til. Jeg kunne i hvert fald godt se hende være mor til mine børn, slutter Martin.
LÆS OGSÅ: Skandale: Martin smidt ud af ‘Big Brother’-huset
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.