'Bagedyst'-stjerne dybt forarget: Her er bagsiden af medaljen

Der er ikke kun gode ting, der følger med, når man har medvirket i ‘Den store bagedyst’.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juli 2018 kl. 20:55

Den smilende Ditte Julie Jensen blev et velkendt ansigt i offentligheden, da hun deltog i ‘Den store bagedyst’ tilbage i 2015. Mens hendes sociale medier tidligere havde været private, åbnede hun dem for halvandet år siden op til at blive offentlige, så de mange fans kunne få lidt mere at vide om “kvinden bag kagerne”, som hun selv beskriver det.
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Ditte droppede kontakt med tidligere ‘Bagedyst’-vinder
Selvom ‘Bagedyst’-kendingen som oftest får positive kommentarer og henvendelser, får hun dog desværre også det modsatte. Og særligt én kommentar har nu fået Ditte Julie til at åbne op omkring emnet og komme med en opfordring til de mange følgere.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-hunk er blevet kærester med blogger-babe
– Desværre følger der også en bagside med, når jeg vælger at lukke jer ind i mit liv via stories og små fortællinger. Idet jeg selv har valgt at åbne op og deler meget fra min hverdag, familie, personligt og min karriere modtager jeg som sagt rigtig mange kommentarer. Jeg vil lige skynde mig at sige, at 95 procent af alle kommentarer eller spørgsmål er så dejlige, og jeres ord betyder ufattelig meget! Men som I måske ved, så hænger de “dumme” kommentarer ved, og de er lidt sværere at slippe. Jeg er blevet meget bedre, men nogle gange påvirker det mere end andre gange, starter Ditte Julie på sin blog og fortsætter:
SE BILLEDERNE: ‘Bagedyst’-vinder er blevet gift
– I sidste uge modtog jeg en kommentar, som ærlig talt slog luften ud af mig, og jeg blev så vred og ked af det på samme tid. Jeg gik i flere timer og grublede over, hvordan jeg skulle tackle den besked. Aldrig har nogen skrevet så grimt til mig før og ordret skrevet, at jeg var en dårlig mor. Hvorfor jeg overhovedet havde fået børn, når jeg kun talte grimt om dem eller grinede af dem og ikke gav mig tid til dem, og hvordan Marck overhovedet gad finde sig i det. Her går grænsen! Uanset hvad jeg skrev tilbage, så fik vedkommende fordrejet mine ord til, at jeg var en uduelig mor og tænk, at jeg kunne betragte 15 minutter i en bil fyldt med grin og sang med min datter som kvalitetstid. Jeg er ærlig talt i chok!
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Ditte opfordrer efterfølgende til, at man skal tænke over, hvad man skriver. Derudover også, at følgerne ikke skal skrive ting, som de aldrig ville sige, hvis de stod ansigt til ansigt med Ditte selv. Selvom hun har valgt at skrive offentligt om personlige emner, betyder det nemlig ikke, at hun ikke kan blive såret.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter
LÆS OGSÅ: Realitystjerne med i ‘Vild med dans’
WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann