SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-vinder er blevet gift - Her & Nu

SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-vinder er blevet gift

I torsdags gav Annemette og Micky hinanden deres ja.

Af Katrina Nygaard - 25. juni 2018 kl. 09:06

I torsdags kunne Annemette Voss efter fem år endelig sige ja til sin Micky. Datoen var nøje udvalgt og faldt præcis et år efter frieriet og samtidig på årets længste dag.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 54-årig reality-stjerne er blevet mor for femte gang
– Det er en fin måde at få så mange solskinstimer som muligt ind i sit ægteskab fra starten af, lyder det fra den lykkelige brud.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Det var underordnet, at solen ikke var fremme hele dagen lang, for tv-værten kunne ikke have ønsket sig en bedre dag.
– For mig var det mere end bare en fest – det var en smuk og fin dag. Vi elskede og nød det, fortæller Annemette, der vandt ‘Den store bagedyst’ i 2013, til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter
Fra et tidligere ægteskab har hun sønnerne Hugo Sander, ni, og Ferdinand, syv, og sammen med Micky Fridthjof har hun fået sønnen Luca på to.
– Min far har ført mig op til alteret én gang, og det ville han rigtig gerne gøre igen, men jeg valgte, at det i stedet skulle være min ældste søn. Det har været meget vigtigt for mig, at det var mine børn, der accepterede min kæreste, da jeg mødte ham, og derfor blev det sådan, fortæller den 33-årige tv-vært.
LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det
Festen blev holdt for 53 gæster på Hotel Munkebjerg ved Vejlefjord, hvor det forelskede par blev viet ved en romantisk ceremoni på hotellets terrasse. Udover den mere højtidelige del af brylluppet havde parret valgt, at deres mandlige gæster skulle til vinsmagning, mens kvinderne hoppede i spaen, hvorefter selskabet mødtes for at overvære Danmark spille VM-kamp mod Australien. Herefter kunne gæsterne sætte sig til bords ved en traditionel bryllupsmiddag.
LÆS OGSÅ: Annemette Voss indrømmer: Misundelig på min mand
Se et par billeder fra brylluppet i galleriet og nedenfor:

Torsdag. ??????⚽ #vossfridthjof

Et opslag delt af Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) den


LÆS OGSÅ: Princess Nataschas forfærdelige oplevelse: Derfor er jeg panisk angst for plæneklippere
SE BILLEDERNE: Annemette Voss viser baby frem
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par tager næste skridt i forholdet