'Bagedyst'-Luna: Min kæreste er en kæmpe støtte

Luna Richardt har haft nok at se til i forsommeren, og kæresten, Rasmus, har været guld værd i processen.

Af Pernille Hahn Hauberg - 21. september 2016 kl. 8:49

Optagelserne til årets udgave af ‘Den Store Bagedyst’ er indspillet fra slutningen af april til  og med juli. Med en kommende studentereksamen og et stramt kageprogram har kæresten Rasmus været en stor hjælp for den hidtil yngste deltager, Luna Richardt.
– Jeg havde jo travlt her, så jeg kunne ikke rigtig komme op til Aalborg og besøge ham, men så tog han ned til mig i Aarhus. Han har bare været her, og det har været guld værd i den her proces, at han ligesom bare har siddet der ved køkkenbordet med sin computer, imens jeg har bagt og bagt, har han bare holdt mig nede på jorden ved at sige ting som, ”tag det nu roligt”, siger 20-årige Luna.
BAKING NEWS: Derfor tog Luna fejl af salt og sukker
Efterskolekærester
Kæresten Rasmus er 19 år gammel, men fylder 20 år ”lige om lidt”. Han bor i Aalborg, hvor han arbejder som svømmetræner og livreder. Parret mødte hinanden på et efterskoleophold og har, med lidt pauser ind i mellem, været kærester i godt fire år.
– Så vores unge alder taget i betragtning er det et gammelt forhold, siger Luna.
Som nordjyde skal der en del til at imponere Rasmus, men ifølge Luna Richardt synes han alligevel, at det er sjovt, at hun har været med i DRs bage-konkurrence.
– Han synes, det er fedt, at jeg har gjort det. Det er dejligt, at han også kan genkende mig. ”Det er jo bare dig”, siger han. Altså han er nordjyde, så der skal meget til at begejstre ham, griner Luna.
Afsløring: Det sker der med kagerne fra ‘Den store bagedyst’
En sød overraskelse
Luna blev imidlertid selv ret imponeret, da Rasmus havde allieret sig med hendes mor for også at være der for hende, efter programmerne var i kassen.
– Jeg bor i Aarhus nu, men jeg tog hjem til mine forældre i Silkeborg for at se det første program. Han havde så aftalt med min mor, at han skulle lave en surprise og komme ned og se det sammen med mig. Så han kørte helt fra Aalborg for at se det i en time med mig, fortæller hun.
– Vi skal nok også se de næste programmer sammen. Måske ikke lige, når de bliver sendt, men vi skal se dem sammen, siger Luna.
Sidste års vinder af ‘Bagedysten’: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.