'Bagedyst'-Iben: Det er de rigtige finalister

Det er ingen skam at tabe til nogen, der er bedre end en selv, lyder det fra Iben.

Af Louise Vilsbøl - 3. november 2016 kl. 7:25

Det var lige ved og næsten for Iben Devantie i ’Den store Bagedyst’, men hun måtte se sig slået på målstregen og blev altså den sidste til at forlade programmet inden næste uges finale. Iben tager dog nederlaget med oprejst pande.
– Jeg var faktisk ikke ked af det, det var jeg faktisk ikke. Hvis man kigger på min start, så er det nok drømmescenariet, at jeg nåede så langt, som jeg gjorde. Så det kom ikke bag på mig, fastslår Iben og fortsætter:
– Det er et teknik-program, og her var de andre en kende bedre end mig. Og det er ingen skam at tabe til nogen, der er bedre end dig selv.
LÆS OGSÅ: Iben: ‘Bagedysten’ var hårdt for ægteskabet
Jeg var mentalt træt
Iben regnede på intet tidspunkt med hverken at vinde eller nå til finalen, hun toppede i program 7, hvor hun blev mesterbager og fik ros fra dommerne. Så i program otte, hvor hun røg ud, havde hun opnået det, hun ville i programmet.
– Jeg var så mentalt træt på det tidspunkt, at jeg ville have haft svært ved at mande mig op til et program mere, fortæller Iben, som med dommernes ord er den af deltagerne, der har udviklet sig mest i programmet. Men den store udvikling gjorde det ekstra hårdt for Iben.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Sune: Mit kærlighedsliv er tebolle-tørt
– Det sværeste var at rejse sig fra den dårlige start, jeg fik. Jeg havde så mange idéer, men selvom de var gode hjemme i mit køkken, når jeg havde tid nok, så måtte jeg indse, at det slet ikke fungerede, når jeg skulle bage på tid, fastslår hun.
Derfor er Iben fuldt ud tilfreds med sin tid i ‘Bagedysten’, og hun har lige fra starten af programmet udpeget Sune, Jesper og Louise som finalister, så hun er ikke i tvivl om, at det er de rigtige, der i næste uge kæmper om titlen som vinder af ‘Den store bagedyst’ 2016.
ER DET DIG? DR søger deltagere til ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.