'Bagedyst'-dommer om sin barndom: Fuld af vold og mobning

Markus Grigo, den ene halvdel af dommer-duoen i ‘Den store bagedyst’, tænker ikke tilbage på sin barndom med et smil.

Af Louise Andersen - 8. november 2017 kl. 13:31

48-årige Markus Grigo er lige nu aktuel som den ene halvdel af dommerduoen i ‘Den store bagedyst’ på DR1. Og har man studset lidt over accenten, så skyldes det, at Markus Grigo er opvokset i den midttyske delstat Hessen. Men barndommen er langt fra noget, ‘Bagedyst’-dommeren tænker tilbage på med et smil.
– Min far var voldelig og slog os børn med træpinde, sko og knytnæve. Engang kastede han vores fjernsyn ud ad vinduet, og det eneste jeg kunne tænke var; ”Hvornår er det mig, han kaster samme vej?”, fortæller Markus Grigo til dr.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper afslører: Sådan er min drømme-kagekone
Men det var ikke det eneste, der gjorde barndommen hård. Markus Grigo flyttede nemlig en hel del, og han havde derfor svært ved at få venner.
– Mine søskende og jeg blev både mobbet, fordi vi var tilflyttere, og fordi vi var fattige. Så vi havde ikke penge til nyt, smart tøj. De andre i skolen sagde altid; ”Der kommer Grigo’erne”, mens de kiggede hånligt på os, siger Markus Grigo til dr.dk.
LÆS OGSÅ: Bagedyst-darlingen Rosa: Før bagte jeg aldrig
Siden barndommen har han derfor kæmpet for at skabe gode associationer til sit navn. Og lige nu associeres Markus Grigo med et af danmarks mest populære tv-programmer – ‘Den store bagedyst’ – som sendes onsdag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er ‘Bagedyst’-deltagerne så fine i tøjet