BABYNEWS: Annemette Voss afslører kønnet

Den yndige bagekone bliver snart mor til nummer tre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. december 2015 kl. 11:30

Som Realityportalen kunne afsløre tilbage i november, skal Annemette Voss, 31, og kæresten Micky Fridthjof, 33, være forældre til maj. Og nu har parret fået svar på, om det bliver en dreng eller en pige.

– Oh yes, it’s a boy! Igen., skriver Annemette på sin blog.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører: Jeg har en kage i ovnen

Håbede på en pige

Da Realityportalen.dk tilbage i slut november talte med Annemette Voss, lagde hun ikke skjul på, at hun håbede på at få en lille pige.

– Jeg vil gerne have, at det bliver en pige. Dog vil min kæreste gerne have, at det bliver en dreng. Det må vi så slås om, udtalte Annemette dengang.

Annemette har to drenge, Hugo-Sander på syv år og Ferdinand på fire år, fra et tidligere forhold, og nu får de to drenge altså en lillebror.

– Indrømmer at jeg blev lidt skuffet i et kort sekund – ville SÅ gerne have prøvet at være Mor til en pige…men nej, jeg skal åbenbart kun lave drenge, – men jeg véd jo også hvad det er, og jeg ELSKER jo mine drenge overalt på jorden, og véd, at det er helt ligegyldigt om det er en dreng eller pige, for de er allesammen forskellige uanset, skriver hun.

Læs også, hvad den lille fyr skal hedde lige HER.

LÆS OGSÅ: Ung mor til otte: Nu er skilsmissen gennemført

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om