Babe langer ud efter Mastiff

Babe er stiktosset over den måde, som hun bliver fremstillet på i ’Kongerne af Rømø’.

Af Ida Reihs Andersen - 12. september 2012 kl. 8:56
’Kongerne af Rømø’ er allerede skudt godt i gang, men det er ikke noget, som den smukke Babe fryder sig over. Babe føler sig trådt over tæerne, og hun bryder sig ikke om den måde, som Mastiff har klippet afsnittene sammen på.
– Hey folkens! Det, som jeg selv så i tv i går, er forfærdeligt. Jeg er selv meget skuffet over, at tv-programmet har klippet det sammen på den måde. Imens de andre går i gang med at gøre rent, jamen så gør jeg det faktisk også, men de har bare klippet det væk, så de får mig til at fremstå så fucking doven. Det er over grænsen! Jeg håber i alle forstår, at dette lorte tv program er klippet godt og grundigt sammen og ikke er en afspejling af, hvad der sker i virkeligheden. God dag til alle, raser Babe på Facebook.
LÆS OGSÅ: Babe går de andre konger på nerverne
Vodka-Anja: hun lukker lort ud
For Anja, som blev kendt under kaldenavnet Vodka i ’Kongerne af Marielyst’ og her stiftede bekendtskab med Babe, er fremstillingen i ‘Kongerne af Rømø’ dog helt på sin plads.
– ENDELIG!!! Kan i andre se hvordan “Babe” er i virkligheden!!!!, skriver Vodka på sin facebook.
Som de fleste nok husker, endte sidste sæson i ballade og uvenskab mellem Babe og Vodka. Og der er bestemt ikke våbenhvile mellem de to konger. Vodka har ikke meget til overs for Babes opslag på Facebook.
– Jeg kan ikke kommentere på opslaget (fordi jeg er blevet blokeret). Men fuck en omgang lort at lukke ud, hun var præcis på samme måde sidste år, og hun lavede heller ikke en skid i år, det ved jeg, lyder det fra Vodka på facebook. Og hun understreger sin holdning overfor realityportalen.dk.
– Hun sagde jo ikke noget om, at de fremstillede hende som den søde sidste år, selvom det langt fra passede. Når de så viser ens dårlige sider og man får hate på det, er det lige pludselig ikke så sjov, siger hun med et smil på læben.
LÆS OGSÅ: Stort skænderi hos ‘Kongerne’
Fuck Mastiff
Det er ikke første gang, at Babe bruger det sociale medie til at udtrykke sin vrede over den måde, som produktionsselskabet Mastiff har valgt at fremstille hende på. I sidste uge var det situationen mellem hende og Miami, der bragte vreden frem i Babe.
– Fuck Mastiff! Den måde de har klippet kongerne sammen med Marc og jeg, det jo helt skudt i hoved. Har aldrig nogensinde været forelsket i Marc, som de klipper det sammen til! Indrømmer da gerne, at jeg synes, han er en pæn fyr, men fy for helvede, hvor er jeg skuffet over dem! Aldrig mere skal jeg nogensinde røvrendes af dem.. Føj!!, lød det dengang fra den arrige skønhed.
De sidste to afsnit af ’Kongerne af Rømø’ er derfor bestemt ikke faldet i Babes smag. Vi krydser fingre for, at de kommende afsnit gør.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.