Astrid blev skadet i ‘Robinson’: Modtager stadig behandling

Astrid forklarer, hvad der skete, siden hun skulle forlade ‘Robinson’.

Af Rikke Lynge - 20. september 2021 kl. 19:55

I dagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ fortæller Jakob Kjeldbjerg de øvrige deltagere, at Astrid Hessellund udgår grundet en skade i ryggen, men man ser ikke skaden på tv, og man ved derfor ikke mere.

– Vi bliver transporteret i de her speedbåde, når vi skal frem og tilbage til dyst. På vej ind til den ene dyst, er der rigtig mange bølger, og så fik han redet bølgen op, men han fik den ikke redet ned igen, så der kom et slask, og det ramte simpelthen forkert i min lænd, forklarer Astrid til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Astrid fortæller om sit ophold i ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: Nye værter advarer: ‘Paradise Hotel’ bliver ikke det samme i år

Astrid kunne med det samme, da hun kom ud af båden mærke, at den var helt gal, og hun blev derfor tilset af en læge, som sendte hende videre på hospitalet.

– Jeg blev røntgenfotograferet, men der var ingen brud, forklarer Astrid, der af helbredsmæssige årsager selv traf beslutningen om ikke at skulle tilbage til øen.

– Jeg er ikke 26 år længere, og jeg kunne risikere, at det blev varigt, hvis jeg blev ved med at blæse rundt i en speedbåd, så det turde jeg ikke. Jeg har et fysisk hårdt arbejde, så det turde jeg ikke begynde at lege med, fortæller Astrid, der til daglig arbejder på et skærmet afsnit for demensbeboere.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne tilbage hos eksen

Stadig mén i dag

Selvom optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ ligger flere måneder tilbage, så mærker Astrid stadig smerten i dag.

– Jeg går til massør jævnligt, og jeg har stadig ondt. Det er værst, når jeg bliver træt, så gør det meget ondt i min lænd, men massagen hjælper, fortæller Astrid.

LÆS OGSÅ: Remee åbner ny natklub: Indtager tronen igen

Astrids fysisk krævende arbejde gør dog ikke situationen bedre.

– Jeg har et arbejde, hvor jeg nogen gange skal undgå en flad eller en mavepuster, og det er de der hurtige bevægelser, som min lænd ikke kan lide, men jeg skal da nok komme mig. Når jeg er færdig med mine massørbehandlinger, så skal jeg til at træne mine muskler omkring min lænd, forklarer Astrid.

LÆS OGSÅ: To ‘Forsidefruer’ i nyt tv-projekt

Det er produktionsselskabet bag ‘Robinson Ekspeditionen’, der betaler Astids massørregninger.

– Vi er alle forsikret af produktionens selskab, og det er derfor de også betaler alle mine udgifter til massør, så længe jeg har behov for det, fortæller Astrid, der er færdig med sine behandlinger om et par måneder.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Astrid fik aldrig sagt farvel til de andre deltagere, da hun blev kørt direkte til et hotel efter at have været på hospitalet.

– Det var lidt specielt, at jeg ikke fik sagt farvel. Men Tine, der var blevet stemt ud i første afsnit, var heldigvis på samme hotel, så det var rart at have hende og snakke med om tingene, fortæller Astrid, der er irriteret over, at hun blev nødt til at forlade ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på