Arnold ude af 'Paradise': Helena skyder sig selv i foden - Her & Nu

Arnold ude af 'Paradise': Helena skyder sig selv i foden

‘Paradise’-hunken er meget uforstående overfor, hvorfor Helena valgte ham fra for at stå med Mike.

Af Emilie Holm Egebro - 25. april 2019 kl. 22:50

Her til aften var fyrene på ‘Paradise Hotel’ for første gang i denne 15. sæson af TV3-programmet i fare til en parceremoni. Det kom til at koste Arnold pladsen på hotellet, da Helena til hans store overraskelse valgte at beholde Mike som partner istedet.
LÆS OGSÅ: Cecilie ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have kæmpet mere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet
Arnold ærgrer sig bestemt over, at hans ophold i Mexico blev så kort, som det gjorde, og han er bestemt uforstående overfor, hvorfor Helena foretrak at blive en del af den store gruppe med Mike som partner.
– Jeg synes virkelig, at Helena skyder sig selv i foden, da hun vælger Mike fremfor mig. Jeg kan selvfølgelig godt se, at Helena og Mike havde boet sammen på solo og havde lært hinanden at kende, mens jeg ikke havde nået at lære Helena så godt at kende. På det punkt forstår jeg godt hendes valg. Men at hun ikke kunne se, at Mike bare ville bruge hende til selv at komme videre, det forstår jeg ikke, forklarer Arnold.
LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen
– Jeg har det virkelig nederen over, at jeg ryger ud så hurtigt, for jeg føler ikke, at jeg fik sat præg på noget rent spil-mæssigt. Jeg burde nok have snakket noget mere med Helena, så det ærgrer jeg mig over, at jeg ikke fik gjort, fortsætter han og tilføjer, at han bestemt ikke fortryder, at han ikke forsøgte at gøre sig mere vellidt blandt de andre generelt på hotellet:
– Jeg synes kun, at det er sjovt, at man er lidt uvenner hist og her fremfor, at der sidder ti paradisoer nede ved poolen og snakker om, hvor dejligt det er, at solen skinner. Det er jo ikke meningen, at man skal være gode venner med alle inde på hotellet. Det vigtigste var bare, at jeg havde det godt med Nicolai og Klara, som var i min gruppe, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op
Se eller gense klippet, hvor Arnold ryger ud af hotellet herunder:

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: WTF! Ny Gokkesok tjekker ind på ‘Paradise Hotel’