Annonce: Pludselig fik jeg masser af ros for mine øjenvipper

Har du tynde og skrøbelige øjenvipper? Så gør som den norske modeblogger Lene Orvik, som fik længere øjenvipper med Swiss Lashes.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. august 2015 kl. 5:37

Alle kvinder vil have længere, stærkere og mere fyldige vipper. Der findes mange produkter, der lover dig det, men fælles for de fleste af dem er, at de ikke virker.
Nogle bruger vippeforlængere, men det er dyrt. En behandling kan nemt koste flere tusind kroner, og efter bare få uger skal du sætte nye på igen. Problemet med vippeforlængere er, at du ikke har nogen garanti for resultatet, og så får du en infektionsfare med i købet.
Lene Orvik, der er norsk modeblogger, har gjort præcis som dig: Testet mange øjenvippeprodukter uden at finde et produkt, der fungerer. Indtil nu.
– Der gik ikke lang tid, før veninderne begyndte at spørge, hvad jeg havde gjort, fortæller hun.
Hvis øjnene er sjælens spejl, er vipperne rammen
Lene Orvik er en af Norges mest kendte bloggere med over 50.000 daglige læsere. Og som modeblogger har hun testet mange forskellige produkter, så hun ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
Swiss Clinics fantastiske nyhed for øjenvipper hedder Swiss Lashes. Og ligesom andre, der har prøvet produktet, er Lene yderst tilfreds:
– Swiss Lashes øjenvippeserum fungerer 100 procent. Allerede efter få uger spurgte mange, hvordan jeg havde fået så lange øjenvipper, fortæller Lene Orvik.
– Jeg har testet masser af øjenvippeserum tidligere, og jeg har ikke været imponeret. Men dette produkt fungerer fantastisk! Og nu vil jeg bare have længere og længere vipper.

FØR OG EFTER

FØR OG EFTERFyldigere vipper på få uger
Når du bruger Swiss Lashes forvandles skrøbelige, tynde og ustyrlige øjenvipper til at blive friske og stærke. Serummet består af en unik sammensætning af vitaminer, proteiner og mineraler, og i løbet af 3-6 uger får du synligt smukkere, længere og tættere vipper. Swiss Lashes er bevist effektiv. Den er ikke testet på dyr. Den består kun af naturlige ingredienser. Og du får tilmed garanti for resultatet!
En anden modeblogger, Kristina Andersen, der har over 35.000 daglige læsere, roser også Swiss Lashes til skyerne:
– Jeg havde glemt, at jeg brugte Swiss Lashes, men pludselig fik jeg masse komplimenter for mine vipper. Jeg blev spurgt, om jeg brugte extensions. Men nej, det er faktisk mine egne vipper! Tak, Swiss Clinic!
Nu er Swiss Lashes endelig kommet til Danmark, og du får pakken på kampagnepris for kun 995 kroner! Pakken indeholder 5 ml serum, som holder i 4-5 måneder og med garanterede resultater.
Swiss Clinic giver dig altid hurtig levering, fri fragt og resultatgaranti. Og køber du nu kan du betale via faktura når pakken kommer hjem.
Det første andre lægger mærke til hos dig, er dine øjne.
Med Swiss Lashes får du de vipper du alltid har drømt om! Lige nu kun 995 (1295) køb her
Annonce