Annemette Voss indrømmer: Misundelig på min mand

Gang på gang bliver ‘Bagedyst’-vinderen afvist, og hun er træt af det.

Af Louise Vilsbøl - 23. februar 2018 kl. 06:11

Lykken var stor, da Annemette Voss blev mor for tredje gang, efter hun havde fundet kærligheden i Micky, som hun mødte efter skilsmissen fra sine to første børns far. Men nu er der kommet et skår i glæden, for sønnen Luca er absolut ikke mors dreng, og det piner den tidligere ‘Bagedyst’-vinder.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise siger stop efter vovet ‘Forsidefruer’-billede
– Luca græder og skriger, hver gang Micky forlader lokalet, og han går rundt i hælene på Micky og vil faktisk bare helst sidde på farmands arm konstant. Øv. Og når jeg så prøver at komme og tilbyde min hjælp, omsorg og kærlighed – eller hvad det nu kunne være for en sød handling, jeg forsøger at bidrage med – ja, så vender Luca oftest bare kinden væk og kalder på sin far, skriver Annemette på sin blog og fortsætter:
– Nu er det jo mit tredje barn, så jeg har prøvet det før. Og jeg ved godt, at det ikke er fordi jeg gør noget forkert. Jeg ved godt, at lige om lidt så ændrer det sig sikkert – eller måske gør det ikke – men det er ikke, fordi jeg er en dårlig mor. Så meget ved jeg. Men det ændrer jo ikke på den fuldstændigt altoverskyggende følelse af total misundelse, når Luca kaster sin hengivne kærlighed på sin far, mens han iskoldt ignorerer sin mor.
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk
Seperationsangsten er så slem for Luca, at han græder, hver gang Micky forlader lokalet. Derfor har Annemette det lidt ambivalent, når hun afleverer Luca i vuggestue, og han også græder, for selvom det altid skærer i hjertet, når ens barn græder, så er det også en rar følelse, at han også lader til at ville savne sin mor, beskriver hun på bloggen. Og mon ikke, det er en følelse, de fleste mødre kan kende.
Læs hele Annemettes ærlige indlæg HER.
LÆS OGSÅ: Annemette Voss åbner op: Jeg er ikke lykkedes som den perfekte mor
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise

Læs mere om