Sarah Louise siger stop efter vovet billede

En optagelse i ‘Forsidefruer’ og en hyggelig dag endte med at tage en drejning.

Af Louise Vilsbøl - 22. februar 2018 kl. 20:55

I går kunne man følge fire af ‘Forsidefruerne’ i et koldt eventyr under nogle optagelser til programmet, da de postede billeder på Instagram, hvor de så ud til at være på vej ud og vinterbade. Sarah Louise, Gunnvør, Amalie og Janni var i hvert fald alle iført badetøj og stod på en badebro. Men Sarah Louise er ikke helt tilfreds med det, der skete efterfølgende.
– Jeg lagde gruppebilledet op igår på Instagram, og folk skriver konstant, at vi er blevet for tynde, og der er gået “Hollywood” i den. Vaskeægte bodyshaming. MEEEN vi vejer jo alle sammen det, vi gjorde før børn, og ja vi har tabt os, men man tager jo på, FORDI man er gravid, og så taber man det efter, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’
– Ingen af os er undervægtige, så jeg synes ærlig talt, at det er uhøfligt og dårlig stil at skrive, at vi er FOR tynde, for det er vi ikke. Man skal jo også huske på, at 3 af os har været modeller, siden at vi var helt unge, og vi fra naturens side har lange slanke lemmer, og det forsvinder jo nødvendigvis ikke, bare fordi man bliver ældre eller har fået børn.
Billederne af de fire forsidefruer kan ses herunder, men hvad mener I? Er de for tynde, eller er det fire lækre mødre med misundelsesværdige kroppe?
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk
LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’

Er 'Forsidefruerne' for tynde?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Dét skete der med Tina Lunds øreringe