Anne Mette ude af 'Topmodel': Det kom som et chok

I aften var det danske Anne Mette, som måtte forlade konkurrencen.

Af Emilie Holm Egebro - 15. september 2016 kl. 14:55

Gennem den sidste uge er de fem danske modeller sluppet helskindet gennem ‘Topmodel Curves’. Men i går måtte Anne Mette desværre se i øjnene, at det var blevet hendes tur til at forlade konkurrencen. Hun havde dog bestemt ikke set komme, at det allerede var hendes tur:
– Jeg var chokket over, at jeg røg ud. Mest fordi jeg var oppe imod Paulina, og jeg tænkte, at jeg har mere potentiale, end hun har.  Så jeg var virkelig skuffet over, at jeg røg ud. Jeg synes, at jeg havde fortjent at være der inde længere tid end hun, siger Anne Mette til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Seer-chok: ‘Topmodel’ i frit fald
– I programmet griner jeg faktisk lidt af, at jeg er røget ud. Det er både, fordi det ikke rigtig var gået op for mig, men også fordi jeg ikke gad at vise på tv, at jeg var ked af det. Men jeg græd selvfølgelig bagefter, da kameraerne ikke kørte længere. Jeg havde absolut håbet at komme længere i konkurrencen. Men min drøm slutter ikke her. Jeg fortsætter, og jeg ser programmet som en døråbner til at komme videre med modelkarrieren.
Se billeder af Anne Mette øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT: Spice Girls indtager ‘Topmodel’
LÆS OGSÅ: Marlene ude af ‘Topmodel’: Jeg er rasende
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.