Anne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatovering

En tatovering, som sangerinden ellers var glad for, er nu nødt til at blive fjernet.

Af Emilie Holm Egebro - 15. oktober 2016 kl. 09:55
I sidste uge fortalte den smukke sangerinde Anne Gadegaard, at hun fortyder flere af sine tatoveringer. Derfor har hun bestemt sig for at få flere af dem fjernet, så snart teknologien er blevet så god, at der ikke efterlades ar.
Det er dog heldigvis ikke alle 12 tatoveringer, som Anne fortryder. Alligevel føler hun sig nu nødsaget til at få fjernet en af de symboler, som hun holder af:
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards kæreste i Tattoo Salonen
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Anne Gadegaard får spontan tatovering
– Stop nu altså. Så var det bare, at jeg lige pludselig skal have fjernet en tatovering. En af dem, jeg ikke havde fortrudt tidligere, er den jeg har i nakken, der er mit stjernetegn. Men nu er det åbenbart ikke mit stjernetegn mere, da jeg åbenbart er blevet vægt i stedet for skorpion, skriver en frustreret Anne på sin blog og fortsætter:
– Kunne de ikke lige have fundet ud af det, inden jeg besluttede mig for at få permanent blæk i min hud for et halvt år siden? Jeg er lidt irriteret nu. Mest fordi de da ikke bare kan lave stjernetegnene om. Jeg har ærlig talt ikke lyst til at være vægt, men universet har åbenbart talt, og sådan skal det være.
I indlægget henviser Anne Gadegaard til denne artikel som forklaring på de nye stjernetegn. Artiklen er dog fem år gammel, så noget tyder på, at de nye stjernetegn var opdaget, før hun lagde sig under nålen for et halvt år siden.
Anne har fødselsdag den 7. november, hvilket altid har været indenfor stjernetegnet Skorpionen. Hvis de nye undersøgelser omkring stjernetegn bliver officielle, vil Annes fødselsdag dog befinde sig under stjernetegnet Vægten. Indtil nu er intet dog ændret officielt.
Se billedet af Annes tatovering af stjernetegnet HER!
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Dét fortryder jeg
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Arabiens drøm har skabt min karriere
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard stak af: Tæt på sammenbrud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.