Anne Dorte Michelsen ude af 'Vild med dans'

Anne Dorte Michelsen blev den første, der måtte forlade programmet.

Af Lykke Buhl - 20. september 2019 kl. 22:39

Så blev det desværre, men uundgåeligt tid til at sige farvel til det første par i dette års omgang ‘Vild med dans’. Sangerinden Anne Dorte Michelsen med danseren Marc Christensen har danset deres sidste dans i programmet efter omdansen mod Birgit Aaby og Frederik Nonnemann.
– Det er så sindssygt ærgerligt. Jeg havde sådan glædet mig til alle de danse, jeg skulle danse med Marc. Men konkurrencen var rigtig hård, folk var rigtig gode, så ja. Jeg fik jo lidt et black out første gang vi dansede valsen, men så synes jeg, vi kom rigtig stærkt igen, forklarer Anne Dorte Michelsen, der skuffet over de mange fejl, hun fik lavet i aftenens dans.
LÆS OGSÅ: Stort kaos: Det er slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’, hvis …
Ærgelsen er også tydelig hos hendes dansepartner Marc, der nu får en del tid på hånden, inden han rejser hjem til USA, hvor han bor til daglig.
– Jeg er glad for, vi er kommet igennem det her, så Anne Dorte er kommet igennem det med en succesoplevelse herfra. Det er det vigtigste. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke kunne få lidt mere tid, så vi kunne få styr på det, for hun kan rigtigt godt danse, men nerverne slår hende ned, og det er jo en del af det. Men det er selvfølgelig smadder ærgerligt, og det er aldrig fedt at være de første, der ryger ud, men sådan er gamet, fortæller Marc.
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Gunnvør og jeg taler sammen igen

Rejsen i ‘Vild med dans’

Anne Dorte Michelsen og Marc Christensen dansede her til aften en yndig vals, der indkasserede dem 8 point, mens de i første program gav den gas i en fræk cha cha cha, der blev kvitteret med syv point. Desværre var de to flotte danse ikke nok til at imponere dommerne, der samlet over de to første programmer rangerede parret andensidst. Desværre var heller ikke seeropbakningen nok til at redde parret.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
Anne Dorte Michelsen er en dansk sangerinde. Hun har både udgivet albums som solist og ikke mindst med bandet Tøsedrengene, der står bag klassikere som “Sig du ka’ li’ mig”. Derudover udgør hun med sine 61 år alderspræsidenten i årets ‘Vild med dans’.
Hendes dansepartner er 35-årige Marc Christensen, der til daglig underviser i dans i USA. Han er imidlertid flyttet ind hos sine forældre i Danmark for at kunne være med i ‘Vild med dans’ igen. Denne sæson har været hans fjerde, og senest var han med i programmet tilbage i 2016, hvor han dansede med den grønlandske sangerinde Julie Berthelsen. Derudover har han også været professionel danser i den svenske udgave af ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’
Mange træningstimer har lagt forud for i aften, men desværre manglede opbakningen fra både dommere og seere. Derfor er feltet nu nede på 11 par efter farvellet til Anne Dorte og Marc.
Dog skal de danse sammen igen med alle de andre par, når det om ti uger bliver tid til den store ‘Vild med dans’-finale. Her kommer tre par til at skulle duellere mod hinanden, men finaleaftenen byder altså også på et gensyn med alle de foregående par i sæsonen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-kendis laver VILD ændring for programmet