'Vild med dans'-kendis laver VILD ændring for programmet

Når Umut i morgen kan ses i ‘Vild med dans’, så har han ændret radikalt på sin sædvanlige sorte manke.

Af Nikolaj Vraa & Lykke Buhl - 19. september 2019 kl. 17:58

Det blev kun til sølle fire point fra dommerne, da nydanseren Umut Sakarya modtog bundplaceringen til ‘Vild med dans’-premieren sidste fredag. Dog fik Umut, der bliver dirigeret rundt af danseren Jenna Bagge, stor ros for sin underholdningsværdi af dommerne, og publikum og seerne har da i den grad også taget den bramfri kok ind i deres hjerter.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat
Umut ligger heller ikke skjul på, at han vil gøre alt for at komme videre i ‘Vild med dans’, da han elsker at være med i programmet. Derfor er han også klar til at tage de ekstra skridt, det kræver at charmere sig til stemmer og point.
– Jeg er mega meget ved at være klar til fredag. Men der er lidt problemer med håret – på hovedet. Jeg skal have noget vildt hår nemlig, så det er vi lige i gang med at finde en frisør, der kan i København. Fordi der ikke noget, man bare lige får umiddelbart, afslørede Umut til Realityportalen til gårsdagens gallapremiere på Wallmans-showet Carnival.

Umut er klar til at skille sig af med sin sædvanlige frisure for at imponere dommerne og seerne i ‘Vild med dans’. Her ses han med 22-årige Sidse, som han påstod var hans ikke-biologiske datter til Wallmans gallapremiere onsdag (Foto: Anthon Unger).


LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
Det endelige resultat for frisuren må vi vente i spænding på at se i morgen, når anden omgang ‘Vild med dans’ løber over skærmen på TV2. Her skal der for første gang sendes et par hjem, og med Umut og Jennas bundplacering i første program, skal der altså mange seerstemmer, samt en forrygende dans i morgen til for, at de får lov at blive i programmet.
Umut døjer dog desværre for tiden med lidt rygproblemer, kort efter hans knæproblemer er gået væk. Han håber dog, at en god omgang akupunktur kan løse sagen, så han bliver helt klar til morgendagens vigtige dans – denne gang altså med en ny frisure.
LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Forelsket Amalie: Der er børn i vente